Új hozzászólás Aktív témák

• No.01

őstag

válasz koxx #11185 üzenetére

Kicsit megkesve valaszolok, de az a franya munka nem varhat...

FB-om nincs pedig van 1-2 csoport ami nagyon is erdekelne. Mas konnyebben elerheto forum nincs esetleg, mint alternativa? :F

Elkezdtem videokat nezegetni, kicsit tobbet olvasgatni, de hiaba alakul a kep azert meg mindig nem vagyok biztos a jo kezdo setupban. (foleg ugy, h az "konyhakpatibilis" is legyen a szebbik felemnek is :B )
    Az orlon meg orlodok (huhh de rossz :DDD ) van ami nem nagy es a design is jo sot ha jol olvasok a sorok kozott akkor filteres orlobol nemigazan lesz soha espressos. Ami nem akkora gond max marad a Nespresso (ja danbenzin kocsi a goriffee-s tippet rendeltem is mind3 kapszulasukbol)

Van esetleg top 3 marka netalantan tipus ami nyugodt szivvel ajanlhato?

A merleggel kapcsolatban csak annyi, h legyen pontos merjen egyszerre sulyt es idot is (ha jol latom ez tud nagyon hasznos lenni)
    Azon kivul viszont mas extra kivansag nincs. Azt nem tudom eldonteni, h egy elemessle jarnek jobban vagy lehet tolthetos azt ha elromlik akkor majd veszek egy masikat.
    A Timemore szimpi bar a feheren a feher szamok lehet nem annyira olvashatok...

A kancsonal van valami extra ami odafigyelest erdemel?

Új hozzászólás Aktív témák