Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
őstag
Kicsit megkesve valaszolok, de az a franya munka nem varhat...
FB-om nincs pedig van 1-2 csoport ami nagyon is erdekelne. Mas konnyebben elerheto forum nincs esetleg, mint alternativa?
Elkezdtem videokat nezegetni, kicsit tobbet olvasgatni, de hiaba alakul a kep azert meg mindig nem vagyok biztos a jo kezdo setupban. (foleg ugy, h az "konyhakpatibilis" is legyen a szebbik felemnek is )
Az orlon meg orlodok (huhh de rossz ) van ami nem nagy es a design is jo sot ha jol olvasok a sorok kozott akkor filteres orlobol nemigazan lesz soha espressos. Ami nem akkora gond max marad a Nespresso (ja danbenzin kocsi a goriffee-s tippet rendeltem is mind3 kapszulasukbol)Van esetleg top 3 marka netalantan tipus ami nyugodt szivvel ajanlhato?
A merleggel kapcsolatban csak annyi, h legyen pontos merjen egyszerre sulyt es idot is (ha jol latom ez tud nagyon hasznos lenni)
Azon kivul viszont mas extra kivansag nincs. Azt nem tudom eldonteni, h egy elemessle jarnek jobban vagy lehet tolthetos azt ha elromlik akkor majd veszek egy masikat.
A Timemore szimpi bar a feheren a feher szamok lehet nem annyira olvashatok...A kancsonal van valami extra ami odafigyelest erdemel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Company of Heroes (első kiadás) társasjáték sok-sok kiegészítővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- Nike Air Huarache "42.5" de inkább kisebb
- Motorola TLKR T61 walkie talkie párban
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)