Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10951) RetepNyaraB válasza Horvi (#10943) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Kézin is segít, főleg sötét pörkölés esetén. Az rohadtul sztatikus tud lenni.
A mérleg jó lesz, ha befér a géped tálcájára (vastag).

Tailor@ Az egyadagos fagyasztás szerintem macerás bullshit. Részemről rég abbahagytam. 250g zacsiból kiveszem azt a 14-16-18grammot és vissza. Nincs egy percet fagyón kívül, semmi kárát nem érzem. Ettől persze ha szeretnéd, a mézesüvegezés jó trükk. De víz kell arra is, iattinak sztem nincs igaza. A fagyasztott bab töltődik fel csak igazán. Próbáld ki. Víz nélkül nekem gigantikus bundabugyi képződik a Mazzer torkolatában. Afrofrizura :DDD

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.