- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
TheProb #10604 üzenetére
GC teljesen önthető habot készít; de nyilván ki kell tanulni az ő rigolyáit is. Ezenkívül nem használ az alu bojlernek a magas gőz hőfok sajnos, de ettől függetlenül rengetegen haboznak vele.
Az automata hab funkció szerintem mindig kamu, ha artot önteni szeretnél. Paplanhabra jó viszont.
Az őrlőkre majd hozzáértőbb válaszol.habosítás: zsírosabb tejet könnyebb, de nem alapfeltétel. A magas fehérjetartalom a fontos kritérium; a bolti tejek ritkán mennek 3% alá, de ritkán 3,2% föké. A kifli szlovák teje asszem 4%, ami kiemelkedő. A kistermelői tejek tudnak ennél komolyabbat, akár jóval. Meg biztos az ilyen bűn drága barista tejek is. Jobb infóm nincs, leszoktam a (z állati) tejről és ezt tudom tanácsolni mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest