Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
BaLee-val kell, hogy egyetértsek, hiába tanulnék meg bármit is, ha azt a használat hiánya miatt el is felejtem. Ezért sincs értelme fizetős tanfolyamra mennem, mert konkrétan pénzkidobás lenne. Ráadásul pocsék memóriával áldott meg a sors, ha nem használok valamit gyakran akkor azt nagyon gyorsan el is felejtem. Van hogy ötször elmondanak valamit, de én a hatodik alkalommal is meg fogom kérdezni mert addigra kimegy a fejemből. Mostanában már inkább leírom az később is megvan.
Ami még egy probléma számomra, hogy a kellő gyakorlat nélkül nem merek csinálni semmit, nehogy tönkretegyek valamit egy rossz konfigurálással. A kliens gépeken még elgarázdálkodom mert azt legfeljebb újratelepítem ha végképp nem megy, de egy szerverrel vagy egy ESXI hosttal azért ezt nem lehet megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest