Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
BaLee-val kell, hogy egyetértsek, hiába tanulnék meg bármit is, ha azt a használat hiánya miatt el is felejtem. Ezért sincs értelme fizetős tanfolyamra mennem, mert konkrétan pénzkidobás lenne. Ráadásul pocsék memóriával áldott meg a sors, ha nem használok valamit gyakran akkor azt nagyon gyorsan el is felejtem. Van hogy ötször elmondanak valamit, de én a hatodik alkalommal is meg fogom kérdezni mert addigra kimegy a fejemből. Mostanában már inkább leírom az később is megvan.
Ami még egy probléma számomra, hogy a kellő gyakorlat nélkül nem merek csinálni semmit, nehogy tönkretegyek valamit egy rossz konfigurálással. A kliens gépeken még elgarázdálkodom mert azt legfeljebb újratelepítem ha végképp nem megy, de egy szerverrel vagy egy ESXI hosttal azért ezt nem lehet megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest