- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Sok-sok évvel ezelőtt írtam ebbe a topikba egy kérdést, akkor igazából megoldódott a "jövőm", viszont most megint érdekes lenne kérdeznem.
Nem számítástechnikai alkalmazott vagyok. 12 éve dolgozom egy kis városban egy kereskedelmi cégnél, mint amolyan "mindenes". Vevőkkel / beszállítókkal való kapcsolattartás, számlázás, árajánlatírás, beszerzés, néha egy logisztika.
Nyelvtudás terén sajnos nincs papírom, csak ami a 20 éves PC játékozás, illetve feliratos angol sorozatok nézésével rám ragadt.
Diplomám sincs. Bár középfokú könyvelő/közgazdász/statisztikusi/pénzügyi érettségim van, szakmámban sose dolgoztam hanem kereskedelemben. 34 éves vagyok.
Milyen esélyekkel indulnék el állást találni hasonló munkakörbe, ha úgy alakulna, hogy lépnem kell a jelenlegi cégemtől, vagy ha ne adj Isten kirúgnak?
Leginkább JNSZ + Békés megye tudna szóba jönni, ha nagyon a kényelmes akarnék lenni, de nyilván komoly vész esetén valahogy mobilizálnám magam.
A nettó jövedelmem 132k HUF, ami 6 éve nem volt emelve.
Válaszokat, gondolatokat előre is köszönöm Nektek!

Új hozzászólás Aktív témák
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest