Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Sok-sok évvel ezelőtt írtam ebbe a topikba egy kérdést, akkor igazából megoldódott a "jövőm", viszont most megint érdekes lenne kérdeznem.
Nem számítástechnikai alkalmazott vagyok. 12 éve dolgozom egy kis városban egy kereskedelmi cégnél, mint amolyan "mindenes". Vevőkkel / beszállítókkal való kapcsolattartás, számlázás, árajánlatírás, beszerzés, néha egy logisztika.
Nyelvtudás terén sajnos nincs papírom, csak ami a 20 éves PC játékozás, illetve feliratos angol sorozatok nézésével rám ragadt.
Diplomám sincs. Bár középfokú könyvelő/közgazdász/statisztikusi/pénzügyi érettségim van, szakmámban sose dolgoztam hanem kereskedelemben. 34 éves vagyok.
Milyen esélyekkel indulnék el állást találni hasonló munkakörbe, ha úgy alakulna, hogy lépnem kell a jelenlegi cégemtől, vagy ha ne adj Isten kirúgnak?
Leginkább JNSZ + Békés megye tudna szóba jönni, ha nagyon a kényelmes akarnék lenni, de nyilván komoly vész esetén valahogy mobilizálnám magam.
A nettó jövedelmem 132k HUF, ami 6 éve nem volt emelve.
Válaszokat, gondolatokat előre is köszönöm Nektek!

-
Kareszovics
addikt
Bár stabil munkahellyel rendelkezem, de furdal a kíváncsiság mit érhetek.
Középfokú pénzügyi végzettséggel, B jogisval, 7 éves irodai szerszám-kereskedelmi tapasztalattal kézzel fogható nyelvtudás nélkül (sajnos), targonca jogsival (gyalogkíséretű) Pest megyében illetve (mondjuk) Szeged környékén milyen eséllyel találnék vajon munkát, ha találnék milyen bérezéssel.
Igaz nézhetnék álláskereső oldalakat, de "valós kép" (azaz Ti
) jobban érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tisztán arra voltam kíváncsi, hogy más költségek terhelnek még, vagy éppenséggel tudsz-e spórolni. A választ megkaptam.