- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
"A sulival egy csomó olyan megoldási módot, logikus gondolkodást és megoldási sémát tanulsz meg észrevétlenül ami aztán beépűl, szóval erős túlzás, hogy 20adrangú a suli."
18 évesen elkeztem melózni. Saját döntés (mehettem volna egyetemre is felvettek normális helyre)
Néha úgy gondolom jobb lett volna ha elmegyek egyetemre, de sosem azért mert úgy gondolnám, hogy kevesebb tudást szedtem össze 3-4 év melóval mint ugyan ennyi egyetemmel. Persze ehhez az kellet, hogy képezzem magamat olyan témákban ami érdekelt is. Lehet, hogy "jobb" lett volna, de csak a szociális élet és kapcsolatépítés célzattal.(#7013) Jhonny06
Hát talán MS MCSE, data vagy BI. Ismerek olyat aki mind a kettőt kimaxolta, és szépen keres vele, de eléggé specifikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest