Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miros
csendes tag
Az asztalra leteszek azzal nincs gond, csak szeretném látni hogy hol van a sáv amiben mozoghatok. Amúgy érdekes hogy egy idő után elkezdik belepréselni az embert az architect/tech lead poziciókba mert az ő tapasztalatához már az illik, és a fejlesztő meg megy a többet fizető pozició után. De érdekes hogy a legtöbb öreg motoros akivel beszéltem azt mondta, hogy ott rontotta el amikor elindult a management/system design irányba. Onnantól mivel már kevésbé csinálta magát a fejlesztést, szépen elhaladt felette a technológia, és utána már csak teamleadnek volt jó, majd sokuk végül testernek. Ezért inkább én szeretnék megmaradni jó fejlesztőnek, és ha ez sok helyen egyel alacsonyabb bér sávot jelent akkor legyen, így legalább értékálló a tudásom.
(#6871) azbest : 1M bruttónak most 665K a nettója ha jól látom. Ott pedig már nem sok a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Fekete & Fehér Színben, Apple AirPods 3 Bontatlan
- Eladó Fujitsu Lifebook E556 6.gen i5 8Gb DDR4 128GB SSD!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest