Új hozzászólás Aktív témák

• Ryder1

senior tag

Sziasztok!

Igaz, nem IT, de hátha tudtok pár tippet adni.

Nem: Férfi
    Kor: 21
    Munkakör: papíron irodai adminisztrátor, alább kifejtem
    Végzettség: Érettségi
    Tapasztalat: 6 hónap a jelenlegi munkahelyen, előtte 6 hónap egy ennél egyszerűbbnek mondható irodai munkakörben
    Nyelvtudás: Angol közép
    Bruttó fizetés: 160e Ft
    Hely: megyeszékhely (nem Bp.)

Szóval fél éve vagyok ennél a könyvelő cégnél, mint irodai adminisztrátor. Fizetésem a kezdetektől ennyi, azonban a munkaköröm jelentősen megváltozott. Elején még csak rendezgettem a számlákat, pakoltam, fénymásoltam, mostanra pedig 5-6 cég könyvelését intézem. Nyilván mivel nincs pénzügyi végzettségem, nem számítok teljes értékű könyvelőnek(nem ismerem a törvényeket, jogszabályokat), de viszonylag kevés munka van már ezekkel én utánam.
    A főnököm abszolút meg van elégedve velem, kezdeti 3 hónapos szerződésem további 6 hónappal hosszabbította, ami hamarosan lejár. Már nagyjából a hosszabbítás után egyből mondta, hogy hosszútávra tervez velem, ismét hosszabbítani szeretne.
    Szerintetek reális a mostani fizetésem, vagy a jelenlegi szerződésem lejárta után kérhetnék ennél többet is? Fogalmam sincs, mi lenne a reális, mert fiatal vagyok/kevés a tapasztalatom/nem vagyok könyvelő... :F

Új hozzászólás Aktív témák