- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Igaz, nem IT, de hátha tudtok pár tippet adni.
Nem: Férfi
Kor: 21
Munkakör: papíron irodai adminisztrátor, alább kifejtem
Végzettség: Érettségi
Tapasztalat: 6 hónap a jelenlegi munkahelyen, előtte 6 hónap egy ennél egyszerűbbnek mondható irodai munkakörben
Nyelvtudás: Angol közép
Bruttó fizetés: 160e Ft
Hely: megyeszékhely (nem Bp.)Szóval fél éve vagyok ennél a könyvelő cégnél, mint irodai adminisztrátor. Fizetésem a kezdetektől ennyi, azonban a munkaköröm jelentősen megváltozott. Elején még csak rendezgettem a számlákat, pakoltam, fénymásoltam, mostanra pedig 5-6 cég könyvelését intézem. Nyilván mivel nincs pénzügyi végzettségem, nem számítok teljes értékű könyvelőnek(nem ismerem a törvényeket, jogszabályokat), de viszonylag kevés munka van már ezekkel én utánam.
A főnököm abszolút meg van elégedve velem, kezdeti 3 hónapos szerződésem további 6 hónappal hosszabbította, ami hamarosan lejár. Már nagyjából a hosszabbítás után egyből mondta, hogy hosszútávra tervez velem, ismét hosszabbítani szeretne.
Szerintetek reális a mostani fizetésem, vagy a jelenlegi szerződésem lejárta után kérhetnék ennél többet is? Fogalmam sincs, mi lenne a reális, mert fiatal vagyok/kevés a tapasztalatom/nem vagyok könyvelő...
Új hozzászólás Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest