Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Bizony ilyen a munkásélet, majd megszokod.
Egyébként vállalkozóként még rosszabb, hidd el. Ott nincsen ám fizetett szabi és társai, nem dolgozol, nem is eszel. Aztán az ember azt gondolja, hogy majd heti pár óra meló és jön a sok pénz, sajnos ez elég ritka. Folyton kaparni kell az ügyfelek után, határidős szerződések, stb. Én pár éve abba is hagytam, inkább kevesebb pénzért fix munkaidő, aztán otthon lehet pihenni, vállalkozói élet mellett még annyit se lehet mint heti 5x8-ban.ps. Egyébként most még rengeteg szabadidőd van, beszéljük át újra 1-2 gyerek után.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Autós topik
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként vállalkozóként még rosszabb, hidd el. Ott nincsen ám fizetett szabi és társai, nem dolgozol, nem is eszel. Aztán az ember azt gondolja, hogy majd heti pár óra meló és jön a sok pénz, sajnos ez elég ritka. Folyton kaparni kell az ügyfelek után, határidős szerződések, stb. Én pár éve abba is hagytam, inkább kevesebb pénzért fix munkaidő, aztán otthon lehet pihenni, vállalkozói élet mellett még annyit se lehet mint heti 5x8-ban.