- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
válasz
lajafix
üzenetére
Nekem is voltak társaim akiktől isten óvjon hogy munkatársaim legyenek, de én is tudom, az anektodális történetek nem bizonyítanak semmit.
Ahogy itt is elhangzott pár helyről, mindenhol vannak jó és rossz esetek, és ezzel tisztában is van a szakma, különben nem lennének interjúk, csak x helyre x darab y iskolást keresnének, nemde?
Hogy honnan mennyit vesznek fel, ideális esetben több ésszerű ok határozza meg, pl arányaiban többen jelenkeztek onnan, közelebb van, valóban jobb tudásúak stb. az ebből készült statisztika nem preferenciát mutat, kivéve, ha az okot összekevered a következménnyel, ez sima halmazelmélet.
Persze lehet vannak iskola rasszista intézmények, ahol az értelmesebbet sem veszik fel mert más az iskolája neve, hát, én olyan helyre amúgy se mennék, és szerencsére nem olyan telített a szakma, hogy ez gondot okozzon, kivéve, ha már az említett rossz esetek köze tartozik, amiről a delikvens saját maga tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest