Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apophis

őstag

Rájöttem, hogy még sosem írtam konkrétumokat. A fórum nagy része IT, hátha valakit érdekel élettudományi kutatói pálya - bár inkább eltántorítani fog :D .
    Végzettség: BME biomérnök, Semmelweis PhD. Konkrét munkahelyeket nem írok, de a legjobb magyar kutatóintézetek/egyetemek viszonylag jó csoportjai (nem az elit, de átlag feletti).

2015 - 18: PhD "ösztöndíj", heti 40 óráért 140k nettó (ez még ma is ennyi...)
    19-21: top intézet, tudományos munkatárs: 300 bruttó --> 500 bruttóig feltornászva a végére (bónusz/cafeteria nuku)
    21-23: top egyetem, tud. munkatárs, 500 bruttó --> 900 bruttó a végére (+ éves bónusz, 600 cafeteria)
    23-25: top egyetem, céges kapcsolat, bruttó 800 (+ havi és éves bónusz, 600 cafeteria) --> bruttó 1.25M a végére
    2025: biotech cég, bruttó 1.2M (+ éves bónusz, 600 cafeteria), várhatóan 10% emelés jövőre.

Ebben az a szomorú, hogy mostanában is nézelődök, és elit intézetek kitűnően támogatott csoportjaiban a PI szemrebbenés nélkül kínál bruttó 5-600-at. És talál is madarat, mert fel van töltve minden hely.

Új hozzászólás Aktív témák