Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• avl

senior tag

válasz sakal83 #41938 üzenetére

:R örülök a felelös szülöknek es hasonloan latom, gondolkozom

egyertelmüen fontos a jo iskola illetve: mindenki talalja meg a helyét; Remo Largo: Misfit konceptje; aki a helyén van virul, aki nem, az senyved (bármelyik irányba tul nagy eltérés gond)

en is azt mondtam: aki X.-edik osztalyban mar Y orat tanul, ott "gond" van illetve átértékelendö, merre tartson, mert ha Y nagyon sok az X-hez, akkor mi lesz késöbb / nincs a helyén

meg lehet nezni - annak idejen meg is neztem - melyik suli ponthatára a top hany %-ot jelenti; vagy hogy a korabbi evek gyakorlasa soran a gyerek hol all, a top 0.5%-ban vagy ...oktatasi hivatal felteszi az eredmenyeket:

lanyom 5.-töl top 8 osztalyos gimibe jart, utazasi idö kb. 50 perc napi 2szer, 9.töl meg top-top-top-ba, napi 2 x 1.5 ora (Ö akarta, és ott is a helye, kicsit sem érzi ezt gondnak) ...gimibe en vonattal jártam - szerintem aki "bejárt" meg tudja erösiteni: abban a korban NEM nagy téma, simán bírt ilyen "extra-terhelés" ...ráadásul fejben történnek a dolgok, simán utazás közben is lehet gondolkozni (nem hülyeségekkel foglalkozni) vagy épp relaxálni

Új hozzászólás Aktív témák