Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
sakal83
üzenetére
örülök a felelös szülöknek es hasonloan latom, gondolkozomegyertelmüen fontos a jo iskola illetve: mindenki talalja meg a helyét; Remo Largo: Misfit konceptje; aki a helyén van virul, aki nem, az senyved (bármelyik irányba tul nagy eltérés gond)
en is azt mondtam: aki X.-edik osztalyban mar Y orat tanul, ott "gond" van illetve átértékelendö, merre tartson, mert ha Y nagyon sok az X-hez, akkor mi lesz késöbb / nincs a helyén
meg lehet nezni - annak idejen meg is neztem - melyik suli ponthatára a top hany %-ot jelenti; vagy hogy a korabbi evek gyakorlasa soran a gyerek hol all, a top 0.5%-ban vagy ...oktatasi hivatal felteszi az eredmenyeket:

lanyom 5.-töl top 8 osztalyos gimibe jart, utazasi idö kb. 50 perc napi 2szer, 9.töl meg top-top-top-ba, napi 2 x 1.5 ora (Ö akarta, és ott is a helye, kicsit sem érzi ezt gondnak) ...gimibe en vonattal jártam - szerintem aki "bejárt" meg tudja erösiteni: abban a korban NEM nagy téma, simán bírt ilyen "extra-terhelés" ...ráadásul fejben történnek a dolgok, simán utazás közben is lehet gondolkozni (nem hülyeségekkel foglalkozni) vagy épp relaxálni
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Tekken 7 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
örülök a felelös szülöknek es hasonloan latom, gondolkozom