- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladocuccaim
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Igen, full gáz, hogy erőforrásként tekintesz a gyerekre. Gondolom nemzeti érdekből csináltátok ti is
Ha ennyire nagy katonának érzed magad, nem értem miért nem járulsz hozzá jobban, és vállalsz még több gyermeket. Az ilyen típusú emberek feljebb valónak érzik magukat, utólag magukra ragasztják a hős plecsnit, és elvárják, hogy mindenki velük értsen egyet. Ki kéne ölni már ezeket a kádári gondolatokat, mert aki erre képes, az az erőszakos tervinszemináció végrehajtására is képes lenne.
El kéne fogadni, hogy nem vagy semmivel sem több, csak azért - mert bármilyen okból - utódokat hoztál létre. Persze én csak mosolygok, amikor a kényszerből családos emberek rámkényszerítenék az ő életüket, és majd meg pulkadnak, ahogy látják más nem úgy és akkor és annyi gyereket vállal, mint ők. Persze mindig ezek az emberek ülnek benn minden áldott nap, 8+ órát az irodában, és nem otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha ennyire nagy katonának érzed magad, nem értem miért nem járulsz hozzá jobban, és vállalsz még több gyermeket. Az ilyen típusú emberek feljebb valónak érzik magukat, utólag magukra ragasztják a hős plecsnit, és elvárják, hogy mindenki velük értsen egyet. Ki kéne ölni már ezeket a kádári gondolatokat, mert aki erre képes, az az erőszakos tervinszemináció végrehajtására is képes lenne.