Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
buherton
üzenetére
Én mint 4 hónapja állás kereső ki merem jelenteni, hogy most a legjobban keresett dolgok között van a Java. Ezen kívül a cloud pörög még és a hozzá kapcsolódó Terraform, Kubernetes. Ott van még az generative AI ahol szerintem a python vezet ha nyelvet nézünk.
Amúgy meg osztom Skylake vízióját, hogy az LLM át fogja venni a tiszta kód írást. Nem azt mondom hogy Bözsi néni fog majd kódot írni de én azt érzem, hogy már most képesek akár egy komplett weboldalt összerakni úgy hogy szinte alig kell hozzá nyúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest