- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Qtya123
üzenetére
Hanem akik pl okos és könnyen tanuló emberek, de az adott tárgy nem érdekli őket.
Aki okos és könnyen tanul, az kb. az órán összeszed annyi tudást, hogy lehozza 4-esre. Ismétlem, középiskoláról beszélünk, ami egy vicc tudásanyag szempontjából.
...és annyit foglalkozott vele, hogy ne bukjon meg, más tárgyakban meg aktivizálta magát és ragadt rá a tudás. Sokra is vitte később.
Most lehet, hogy én vagyok a geci, de ezekből az infókból azoknak az embereknek a profilja villan fel számomra, akik a munkahelyen is folyamatosan rínak a szar melók miatt (merthogy nincs kedvük megcsinálni). Miközben minden munkahelyen vannak szar és jobb projektek is, és mindet meg kell csinálni. Ők azok, akik amúgy mindenki mást rohadtul idegesítenek ezzel a viselkedéssel. Nem tudom, hogy végül ez lett-e az osztálytársaidból, de bennem ez az egész gondolatmenet ilyennek tűnik.
Úgy gondolom ezek összefüggés ide vagy oda, már csak említés szintjén érdekesek, de nem témazáró és vaktérkép mélységben...
Jó, de ezek meg tényleg ilyen pitiáner dolgok. Jellemzően említés szintjén vannak jelen, vaktérkép meg kb. a sumérokról van, aztán csókolom. A civilizáció bölcsőjét pedig azért illik ismerni, na! Már csak azért is, mert a múltkori retrónkon ebből volt kvíz. Nem én csináltam.

aztán az évfolyamtársaimnak erős 50%-a ugyanolyan felnőtt lett, mint akik nem tanultak.
Azt hiszem, ez azzal is összefügg, hogy eleve elitgimibe járt mindenki. Aki onnan "nem tanulással" kerül ki, még az is bőven előnyben van bárki mással szemben. Én azt látom, hogy az elitgimis ismerőseim mind szépen elöl vannak az életben, jó pozikban, akik meg nem tanultak, azok futárkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Tápos kibeszélő offtopik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T490S i5 8360U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 11 GPS 46mm Black - Új, bontatlan, 3 év gari, akár beszámítással
- Nitro AN517-55 17.3" QHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Asus PRIME B360M-A + Intel Core i7 9700 + 2x8Gb DDR4 2666Mhz./Garancia/
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- S22 Ultra 512/12
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest