- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Vision
üzenetére
Nem azokra a 2-es 3-as tanulókra értem, akik lusták/buták. Hanem akik pl okos és könnyen tanuló emberek, de az adott tárgy nem érdekli őket.
Nekem is volt olyan osztálytársam, aki tökéletes ívben lesz@rt néhány tantárgyat és annyit foglalkozott vele, hogy ne bukjon meg, más tárgyakban meg aktivizálta magát és ragadt rá a tudás. Sokra is vitte később.Töri meg... értem én, hogy összefüggések. Jó dolog és hasznos, főleg, ha az elmúlt 70-100 év történelmét nézzük.
De már bocsánat, de teljesen lesz@rom, hogy i.e 792-ben mit termesztettek Ázsia délkeleti részén, ahogy azt is, hogy ugyanebben az évben hogy hívták a 12. uralkodót, aki puccsal megszerezte a hatalmat. Úgy gondolom ezek összefüggés ide vagy oda, már csak említés szintjén érdekesek, de nem témazáró és vaktérkép mélységben...
Nyilván nem a tananyag nullázása, hanem az átalakítása lenne a megfelelő stratégia.
De amúgy jah, "elit" gimibe (általánosban meg pláne, a sznobság netovábbja volt a hely, mind tanárok, mind diákok terén) jártam, aztán az évfolyamtársaimnak erős 50%-a ugyanolyan felnőtt lett, mint akik nem tanultak. Legalábbis ami az általános szövegértést, vagy akár a pénzügyi tudatosságot, vagy az elvárható mai tájékozottságot/talpraesettséget illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- World of Tanks - MMO
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest