- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hdanesz
üzenetére
IT-ban (de bárhol máshol is) azon a területen fizetnek jól, ahol a specifikus tudás mellé megfelelő kompetenciák is társulnak. Ezt nem a melóhelyen szeded föl, mert ez nagyjából már a beugró. És amúgy is az alap-középfokú oktatás során lehet megszerezni, később kb. esélytelen.
Akinek szar a szövegértése 14 évesen, annak valószínűleg később is az lesz, és nem is korrigálható. Talán fiziológiai okai is vannak, passz.
És azt szerintem elég lenne a szaksuliban vagy egyetemen/fősulin megtanítani.
Ne viccelj már! 10 évvel ezelőtt is rítt az összes prof, hogy nem elég a bejövő gólyák tudása, és felzárkóztató kurzusokat kellett indítani. Hova akarod még silányítani a közoktatást? Omg.
Azt elismerem, hogy a magyar közoktatás egy kalap szar, de erre nem az a maegoldás, hogy nullázzuk le a tananyagot.
#36764axioma
A szemináriumokat mindig is doktoranduszok/demonstrátorok tartották, ebben túl sok újdonság nincs. A gimi téma meg..értem én, persze. Versenyistállóban nem osztják 2-pofára az 5-ösöket, de hát ott a felvételi se sétagalopp. Aki oda megy, az tudja, hogy mire számítson.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- Bontás illetve lakás kiürítése !!!!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest