Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz
Pfiucska
üzenetére
Én is igyekszem 12ezrenként cserélni benne az olajat, az nekem is kb 50-60ezer. Volt olyan év persze, hogy pont átcsúszott egyikből a másikba. Vezérlés cserét ajánlott szerelőnél csináltattam, ahova én vittem az alkatrészt, ilyesmivel sokat lehet fogni, de kb. annyiba kerül, hogy belépjen az ember az autója FB csoportjába és feltegyen egy kérdést. Kerékszettekkel szerencsés voltam, a nyárit úgy vettem, hogy a tulaj Focusa leégett, de a kerekek makulátlanok voltak, talán egy évesek. 140ezerbe került mai árfolyamon. Műszakin meg persze nem volt vele soha probléma.
#35970 dnelb: Mondjuk a legolcsóbb Motointegrator forrástól önmagában 32ezer csak a három szűrő és az olaj. Oké a Mann drága. Ehhez még munkadíj is kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest