- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz
Pfiucska
üzenetére
Én is igyekszem 12ezrenként cserélni benne az olajat, az nekem is kb 50-60ezer. Volt olyan év persze, hogy pont átcsúszott egyikből a másikba. Vezérlés cserét ajánlott szerelőnél csináltattam, ahova én vittem az alkatrészt, ilyesmivel sokat lehet fogni, de kb. annyiba kerül, hogy belépjen az ember az autója FB csoportjába és feltegyen egy kérdést. Kerékszettekkel szerencsés voltam, a nyárit úgy vettem, hogy a tulaj Focusa leégett, de a kerekek makulátlanok voltak, talán egy évesek. 140ezerbe került mai árfolyamon. Műszakin meg persze nem volt vele soha probléma.
#35970 dnelb: Mondjuk a legolcsóbb Motointegrator forrástól önmagában 32ezer csak a három szűrő és az olaj. Oké a Mann drága. Ehhez még munkadíj is kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest