Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz vzozo #3587 üzenetére

Speciel a számgéphálóval én is megszenvedtem anno, igaz nem ugyanaz az egyetem, de ugyanaz a könyv. A könyvet szerettem, mert nagyon szájbarágósan elmagyaráz mindent, a probléma a számonkérés módjával volt, mert bőven nem volt elég mindent megérteni, aprólékosan kellett tudni a dolgokat. Olyan dolgokat kellett (volna) bevágni, amiket a gyakorlatban akkor tudsz fejből, ha rendszeresen foglalkozol egy területtel, egyébként meg első alkalommal ki keresed. A szemlélettel van gond, és pont ez a szemléletbeli különbség az, ami miatt nem előny, hogy az egyetemen megtanulsz tanulni, mert a valóságban nem úgy kell tanulni, mint ott, más a célfüggvény. És ez nem csak a hálóra igaz, hanem a legtöbb tárgyra.

Nálunk egyébként hálóból a vizsgán tényleg arra volt kíváncsi a vizsgáztató, hogy értjük-e, de odáig meg kellett írni a ZH-kat, ahol tényleg apró részletekre kérdeztek rá, ott a magolósak voltak előnyben.

Ennek amúgy semmi köze nincs az érdeklődéshez, nem hiszem, hogy Danex szakmát tévesztett volna. Annyi bizonyos, hogy egyetemi oktató/kutató nem lesz belőle, de informatikus az lehet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés