Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Jó de ki tudja hova sodorja az embert az élet, pl. külföldön simán kellhet valahol, attól mert most itthon nem kell... meg ki tudja 15 év múlva mi lesz, akkor is ilyen keresett szakma lesz-e, vagy egyáltalán javazni fogunk-e még vagy valami tök mást? Ha 15 év múlva kiderül családdal ejjbaz de jó lenne most egy msc, akkor már valószínű nem áll neki az ember
Én azt a véleményt osztom, ha most nem csinálja meg akkor soha ...
Jelenleg nem sok haszna látszik, ennek ellenére nem fölösleges, ha nincs kényszerpályán és valid opció, hogy bohóckodjon még a suliban 2 évet (--> én pl. nem engedhettem volna meg magamnak jövedelmileg azt a 2 év kiesést).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amatőr csillagászat
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azt a véleményt osztom, ha most nem csinálja meg akkor soha ...