- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blount
újonc
Köszönöm a válaszokat.
Másoddiplománál (illetve bármelyiknél) van hallgatói szerződés, ha azt államilag támogatott képzésen végzed el. Az előző diplomámat költségtérítéses képzésben szereztem, ezért egy estleges második diploma esetén ezzel kalkulálok. Az oktatás színvonala esetében nem kizárólag az IT-s képzésekre céloztam, hanem úgy általában a felsőfokú oktatásra, véleményemet a saját élményeimre, barátok, jelenlegi melóhelyen kollégák elbeszéléseire és különböző fórumokon olvasottakra alapoztam. Nem gondoltam, hogy ezt a részt többen is megjegyzik, azért tartottam fontosnak kiemelni, mert úgy látom nem jellemző, hogy ennyi idősen tapasztalat, diploma vagy folyamatban lévő tanulmányok hiányában jelentkeznének szoftverfejlesztőnek, és érdekeltek a tapasztalatok/vélemények ezzel kapcsolatban.Igen, más is mondta, hogy „teher alatt nő a pálma” és emiatt el kellene fogadnom, a legnagyobb kérdőjel bennem még mindig az, hogy jelenlegi melóhelyen történő saját fejlesztésekkel később mennyire számítanék kezdőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest