Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blount

újonc

Köszönöm a válaszokat.
    Másoddiplománál (illetve bármelyiknél) van hallgatói szerződés, ha azt államilag támogatott képzésen végzed el. Az előző diplomámat költségtérítéses képzésben szereztem, ezért egy estleges második diploma esetén ezzel kalkulálok. Az oktatás színvonala esetében nem kizárólag az IT-s képzésekre céloztam, hanem úgy általában a felsőfokú oktatásra, véleményemet a saját élményeimre, barátok, jelenlegi melóhelyen kollégák elbeszéléseire és különböző fórumokon olvasottakra alapoztam. Nem gondoltam, hogy ezt a részt többen is megjegyzik, azért tartottam fontosnak kiemelni, mert úgy látom nem jellemző, hogy ennyi idősen tapasztalat, diploma vagy folyamatban lévő tanulmányok hiányában jelentkeznének szoftverfejlesztőnek, és érdekeltek a tapasztalatok/vélemények ezzel kapcsolatban.

Igen, más is mondta, hogy „teher alatt nő a pálma” és emiatt el kellene fogadnom, a legnagyobb kérdőjel bennem még mindig az, hogy jelenlegi melóhelyen történő saját fejlesztésekkel később mennyire számítanék kezdőnek.

Új hozzászólás Aktív témák