Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Az előző cégnél a tavalyi fizetés emelést úgy oldották meg, hogy egy kis százalékot emeltek az alapbéren és a nagyobb részt egy összegű kifizetéssel kompenzálták. Ezt a kompenzálást egy összegben kaptuk de két részletben fizetve(január és júniusi bérrel). Ennyi szöveg van a papíron amit aláírtunk még januárban. Na most jön a szürke zóna. Nekem júniusban szűnt meg a munkaviszonyom és így a második részletet nem kaptam meg. Ezzel még talán ki is tudnék békülne ha azt nézem hogy júniusig járó havi kompenzálást megkaptam már januárban. A problémásabb rész, hogy akik megkapták a júniusi fizetést azok megkapták a második részletet még akkor is ha július-ban szűnik meg a munkaviszonyuk. Érdemes ezzel utólag foglalkozni? A problémám, hogy azt sem tudom milyen lehetőségeim vannak. Nagyjából nettó 500 ezer forinttól beszélünk.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest