Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Látom megy az agonizalas hogy lehet hogy ennek az embernek nincs tartaléka, ha ennyit keres? Hát volt neki ne aggódj, csak tudod az élet ettől egy kicsit bonyolultabb, létezik család is ha ez mond valamit. Nagyon nem tartozik senkire, de mielőtt elkezdjük sárral dobálni a másikat, kicsit gondolkodni se ártana. Szóval a tavalyi évem kb arra ment rá hogy őket(szülők) támogassam.
Amúgy meg szerintem is Bp-en a 300 nettó viszonylag gyorsan elérhető IT-ban, főleg fejlesztőként. Ismerek vagy 5 embert kapasból aki e felett van. És szerintem az sem épp hátrány ha valaki többet szeretne az élettől, mint bemenni egy helyre ahol csak úgy elvan. Vannak olyanok akiknek ez megfelel, na az nem én vagyok.
Amúgy meg persze lehet irigykedni h ki mennyit keres, én is szoktam, ez természetes. Csak azt sem szabad elfelejteni hogy van aki végig bulizta a fosulis éveket, van aki végigtanulta/dolgozta.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest