- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
válasz
Fejv@dászLány
üzenetére
/OFF
Megnyugodtál?
Most miért kell ironizálni? Szerintem csak megkérdezte, amire kiváncsi volt. Nem szeretnélek megbántani, de nekem se az ugrott be rólad, hogy informatikus lennél (talán azért mert nem láttam még, hogy szakmai fórumokba írnál). Inkább közgazdásznak néztelek eddig.
/ON
Az orvosokról pedig nekem sincs globálisan túl jó véleményem...Persze ez erősen egyénfüggő, de általában azért nem hiszem, hogy olyan iszonyat rosszul élnének. Az egészségünkkel persze törődünk (azzal is, csak ha már baj van): fáj a vakbél már megy is a zseton a dokibácsi zsebébe ''csak meg ne csússzon az a szike, doktor úr!'' címszóval. Az meg, hogy milyen emberek és hogyan tanítanak egy csöpp figyelmet sem kap. Egyenes következménye ennek a látásmódnak a tanárok helyzete és az oktatás minőségének béka segge alá való csúszása. Érdemes megnézni milyen ''tudással'' jönnek ki manapság az emberkék a főiskolákról, egyetemekről. Nem csak egy-egy helyről, országszerte, állami iskolákból is. Na mindegy......ez már egy másik téma lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mazda topik
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Iphone 13 256 GB kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest