Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
válasz
Fejv@dászLány
üzenetére
/OFF
Megnyugodtál?
Most miért kell ironizálni? Szerintem csak megkérdezte, amire kiváncsi volt. Nem szeretnélek megbántani, de nekem se az ugrott be rólad, hogy informatikus lennél (talán azért mert nem láttam még, hogy szakmai fórumokba írnál). Inkább közgazdásznak néztelek eddig.
/ON
Az orvosokról pedig nekem sincs globálisan túl jó véleményem...Persze ez erősen egyénfüggő, de általában azért nem hiszem, hogy olyan iszonyat rosszul élnének. Az egészségünkkel persze törődünk (azzal is, csak ha már baj van): fáj a vakbél már megy is a zseton a dokibácsi zsebébe ''csak meg ne csússzon az a szike, doktor úr!'' címszóval. Az meg, hogy milyen emberek és hogyan tanítanak egy csöpp figyelmet sem kap. Egyenes következménye ennek a látásmódnak a tanárok helyzete és az oktatás minőségének béka segge alá való csúszása. Érdemes megnézni milyen ''tudással'' jönnek ki manapság az emberkék a főiskolákról, egyetemekről. Nem csak egy-egy helyről, országszerte, állami iskolákból is. Na mindegy......ez már egy másik téma lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest