Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
/OFF
Fejv@dászlány esetében azért kérdeztem rá, mert 1/ ahogy leírta az minden volt csak nem pontos - fejvadászként biztos tudja, interjún ugranak az ilyesmire 2/ egy másik topikból úgy rémlett, a fősulit estin/levelezőn járja, azon kívül csak kereskedelmi érettségije van
Lezüllő oktatás: azért ez nem (csak) a tanárok alacsony fiztésének a függvénye! Attól hogy jól megemelték a fizukat, nem kezdett el szárnyalni az oktatás színvonala, ugyanazok az emberek ugyanolyan hozzáállással oktatnak. Ehhez valahol hivatástudat kell, akiben nincs meg, a pénztől se lesz.
Én inkább a hibás oktatáspolitikában látom az oktatás lezüllésének okát: kinek volt jó ez a felhígítás, hogy boldog-boldogtalan szerezhet diplomát, nulla felvételi, hogy csak pénzkérdés lett hogy valaki kiseggeljen egy papírt? Amitől a ''régi'' diplomák is elértéktelenednek. Régen, amikor még 100 feletti felvételi ponthatárok voltak komolyabb helyekre, és pusztán az a tény hogy valaki bejutott valami elitebb szakra, egyfajta garanciát jelentett (ha nem is 100%-osat) hogy az illető nem hülye.
Valljuk be NEM KELL ennyi diplomás. Az állások max 10-15%-a igényel valóban diplomás embert - régen, a kemény felvételis rendszerben kb. ennyinek volt esélye felsőfokú végzettséget szerezni. (és nem volt a mostani strukturális munkanélküliség) Aki tudott valami tehetséget is produkálni, nemcsak pénzt. Manapság mivel a ''papír'' nem beszél helyettünk, a pofátlan, nyomulós, nagyarcú, önmarketingben erős, esetleg pénzes, kapcsolatos figurák jutnak automatikusan esélyhez, nem az okosak. Már az iskolákban, egyetemeken is. Ez szvsz a politika bűne.
1990 óta ELTŰNTEK a munkásszármazású gyerekek az egyetemekről! Hirtelen ennyit butult volna ez a réteg?
Én jobban éreztem magamat abban a világban amikor a papír beszélt helyettem. Uff. /On
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest