Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
+1, saját tapasztalat, igaz én ~5 évvel maxoltam ki. Efelett vezetői, szakértői, PM pozik fizetnek csak, de jellemzően autó az még ezekhez sem jár, csak még magasabb szinten. illetve többnyire ezeket házon belül szeretik kinevelni.
Azt gondolom, hogy a legegyszerűbb valamelyik autóipari multi PM poziját megcsípni (megfelelő tapasztalat esetén mondjuk 900-1.1 közti bérigénnyel) és utána onnan a legegyszerűbb feljebb kerülni pénzben. Tisztán technikai vonalon nem igazán lehet ennél jobban érvényesülni, én legalábbis úgy éreztem, hogy innentől már nagyon nincs egyensúlyban a munkamennyiség/fizetés és sokszor éreztem magamon a kiégés jeleit. További opciónak marad külföld, sajnos itthon a gépész szakmában, szakmai vonalon, alkalmazottként ennyi a max.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest