Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyik melóhelyemen az volt, hogy karácsony előtt be kellett fejezni egy projektet, mert "elképesztően sürgős, nagyon meg kell lennie" kategóriás volt. Azt mondták, ha faszán megcsinálom, akkor jön a bónusz. Faszán megcsináltam, mindenki örült neki, én inkább annak, mikor a két héten keresztüli napi 13-14 óra melót lezártam. Dec 23-án este 11-ig toltam.
Aztán januárban kérdeztem, hogy na mizu van."Ó, hát a láncolaltban harmadik fél működése meggátolja a mi cuccunk használhatóságát az ügyfél részéről."
"Na jó, de én a megbeszéltek szerint megcsináltam, amit kellett"
"Csúsztasd le"
Másik cégnél, mielőtt odakerültem, 3 évig mindig volt bónusz decemberben. Onnantól kezdve meg nem. Csak akkor, mikor kihúztam a céget a szarból(kötbér téma). Utána két évvel sikerült kihúzni belőlük még egy bónuszt, de azt is két részre bontva. Mintha nem lett volna likviditás.
A mostani helyen nem tökölnek, közölték, hogy faszák az eredmények, jár a pacsi és jön az extra zs.
Tanulság: ha nincs papíron = kutya vacsorája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Okos Otthon / Smart Home
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- PlayStation 5
- EAFC 26
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest