Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sakal83

addikt

válasz carapace #27970 üzenetére

Erre probaltam utalni a kerdesekkel, hogy svajcbol tobb helyrol halottam hogy a remote nem igazan tamogatott. Banki kornyezetben meg plane. Es igen az arszinvonal elegge meghatarozo a bereknel illetve az hogy az eloallitott termek/szolgaltatas hol kerul ertekesitesre/hasznositasra. (mondjuk egy itthoni Vodafonenal dolgozo ITs/barki bere a potom milliardos vesztesegek/kisebb bevetel mellett akkor is tobb ha kevesebb:) ) Mondjuk az elmult 2 evben eros romlas van itthon. Anno meg az audisokat nem ertettem mert 2018/19ig hasonloan elhettek Győrben mint ingolstadtban, persze egy kicsit rosszabbul de elenyeszo volt a kulonbseg ha a berre juto ingatlan vetelt berlest szolgaltatas es elelmiszer arakat nezted. Hangsulyozom nem a mostani helyzetre irom mert ez botranyos ami vasarloertekben lett itthon. De ez a CEO soft kill es becs occso balkan nagyon üt:)

100chf a napidij? :Y huh. Megertem hogy visszamentek. Svajc szép hely nagyon. Tobb ismerosom is inkabb kikoltozott es nem a penz miatt.

Új hozzászólás Aktív témák