Hirdetés
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
carapace
üzenetére
Erre probaltam utalni a kerdesekkel, hogy svajcbol tobb helyrol halottam hogy a remote nem igazan tamogatott. Banki kornyezetben meg plane. Es igen az arszinvonal elegge meghatarozo a bereknel illetve az hogy az eloallitott termek/szolgaltatas hol kerul ertekesitesre/hasznositasra. (mondjuk egy itthoni Vodafonenal dolgozo ITs/barki bere a potom milliardos vesztesegek/kisebb bevetel mellett akkor is tobb ha kevesebb:) ) Mondjuk az elmult 2 evben eros romlas van itthon. Anno meg az audisokat nem ertettem mert 2018/19ig hasonloan elhettek Győrben mint ingolstadtban, persze egy kicsit rosszabbul de elenyeszo volt a kulonbseg ha a berre juto ingatlan vetelt berlest szolgaltatas es elelmiszer arakat nezted. Hangsulyozom nem a mostani helyzetre irom mert ez botranyos ami vasarloertekben lett itthon. De ez a CEO soft kill es becs occso balkan nagyon üt:)
100chf a napidij?
huh. Megertem hogy visszamentek. Svajc szép hely nagyon. Tobb ismerosom is inkabb kikoltozott es nem a penz miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
huh. Megertem hogy visszamentek. Svajc szép hely nagyon. Tobb ismerosom is inkabb kikoltozott es nem a penz miatt.