Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gghrtz

őstag

válasz bpx #2474 üzenetére

Ne haragudj, de engem már kezd kiborítani ez a szöveg, amikor valaki azt mondja, hogy az csak egy darab papír amit bárki megszerez duma. No offense, valószínűleg így is van, de aki becsületesen tanul is hozzá, annak a tudása is megvan, igaz ilyenkor felmerül a kérdés, hogy akkor minek a papír, de pont ezért, hogy tanúsítja, hogy mihez értek, meg jó érzés az embernek, hogy fizikálisan is manifesztálódik az amit elért, még ha csak egy darab papír is az. Ha meg csak összebraindumpolta az egészet, az meg úgyis kifog derülni! Valószínűleg már az állásinterjún, de ha ott se akkor később tuti. Egyébként ha mindenhez így állunk hozzá, akkor minden csak egy darab papír, amit bárki meg tud venni, összecsalni stb. Én eléggé pesszimista hozzáállásnak tartom, hogy idáig fajultak a dolgok, amikor valaki valamiért megdolgozik, és utána meg semmibe sincs nézve, mert vannak emberek akik miatt néha jogosan le vannak nézve ezek a dolgok. És a világon mocskos sok ilyen dolog van, hogy a másik csaló senkiházi szaremberek miatt szívnak a tisztességesek. (Nem véletlenül van ez a sok szabály is ma már mindenhez, mindent ultrabiztonságosra kell csinálni, és ellenőrizni, ami rengeteg plusz munka és idő. Szóval tegyük fel, hogy minden ember becsületes, ugye akkor már érne valamit a papír, mert ha mindenki becsületes ebből következik, hogy kemény munka van abban a papírban. Én így látom a dolgokat, mert én próbálok magamból kiindulni általában. Bocs az offért, nem ellened irányult ez az egész, hanem azok ellen, akik semmi értelmes dolgot nem tudnak a világhoz hozzáadni, és ezért kell a becsületes embereknek helyettük is dolgozni/szívni. Mert ugye amit "elvesznek" azt valakinek pótolni is kell.

Új hozzászólás Aktív témák