Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Én meg dolgoztam a 2006-os Forbes Global 2000-es lista (The World's 2000 Largest Public Companies) első helyezettjénél is (azóta már kicsit megtépázta őket a válság), szóval azért bérszínvonalból van tapasztalatom (na meg én is 10+ éve vagyok a szakmában). Annyit mondhatok, hogy junior IT pozícióban ne várj többet 400-450 bruttónál. Ha pedig már van 10 év tapasztalatod, akkor igazán megtanulhattad volna, hogy annyit kérj minimum, amennyiért váltanál munkahelyet és kész. Ha 400 bruttót keresel, akkor pályázd meg, és kérj 500-at. Brutál sok IT pozíció van manapság, nekem alig telik el olyan hét, hogy ne keresne meg valami fejvadász emailben, LinkedIn-en vagy telefonon állásajánlattal. A tanulás pedig nem nyom sokat a latban, csak a tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- Léghűtés topik
- BestBuy ruhás topik
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 32GB DDR4 3200
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest