Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Hogyan tudod besaccolni a bérigényem, ha nem is ismered a kvalitásaimat? Mi alapján mondtad ezt az összeget? A jelentkezőtől függés alatt mit értesz? Hogy nem a tudásod/tapasztalatod alapján ajánlanak fizetést, hanem a fellépésed alapján?
Amúgy top 500-as magyar cégnél is dolgoztam, de ez teljesen lényegtelen most. Én csak azt akartam belőni, hogy mennyi tanulással mennyi bérnövekményt lehet elérni, de eléggé ellentmondásosan írnak néhányak (Kezdő pozíció exchange-el, német felsővel, angol középpel a belinkelt állás, hol nettó 250, hol nettó 400....aminek ki tudja mennyi a bruttója - ebből nekem nem éppen a munkatapasztalat jön le. Alap, hogy tudod egy bértárgyalásnál, hogy mennyi a bruttó nettója, mert a munkáltató sem nettókat fog mondani.
Amúgy 10+ éve dolgozom a szakmában, 400 bruttó fölött kerestem legutóbb és dolgoztam olyan kollégával aki 800 bruttót kapott az enyémnél kevesebb tudással. A logikát keresem, illetve azt, hogy az itt elhangzó összegeknek van-e közük a realitáshoz.
Az a baj, hog szerintem sokan tapasztalat nélkül bemondanak mindent, aztán nincs mögötte semmi, csak a hit és ezzel esetleg megvezetnek másokat. Tisztelet a kivételnek, akik saját tapasztalatból beszélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Robotporszívók
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest