- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz
freaghill
üzenetére
Alapvetően a gond itthon - szerintem - hogy a munkáltatók nagy része nem tudja 1-1 adott képzés valójában milyen tudáshoz juttat. Ebből következően a legelképesztőbb munkákhoz megdöbbentő képzettséget várnak el, sokszor olyan párosításban aminek nincs is értelme. Ugyanakkor a BSc-BA képzések egy része fantomképzés, annak idején szertár-büfének hívták az ilyet. Manapság ahhoz hogy jó fizetésed legyen itthon (ami szerintem a 200e nettótól indul), a kétkezi szakma a legjobb választás. Érdekes módon eddig akárkivel beszéltem mind hónapokra be volt táblázva. A CNC-s fut most nagyon jól.
Ha főiskola/egyetem mellett döntesz, akkor érdemes egy témára szakosodni, azt csinálni mellette és a diplomát ehhez "hozzá szerezni". Így lesz gyakorlatod benne, és a munkáltató is örvendeztet, hogy van papírod is róla. Egy angol közép, vagy felsőfokú sokat javíthat ez esélyeiden.
Én így látom, majd az okosabbak kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lexus, Toyota topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs