Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bumbum007

friss újonc

válasz Resike #15902 üzenetére

Ok, lehet hogy rosszul emlékeztem. Talán az 1.6-1.8 már az architect szinthez tartozott. Viszont az 1.6-os igényt továbbra sem érzem elszálltnak. Ismerettségi körben seniorok 1.1-1.2-1.3 körül váltanak új helyre, de fórumokon is hasonlókat vagy nagyobb összegeket olvasok. Pár példa csak topicon belülről:
    Senior Cloud Engineer 1.6M
    Sr Software Engineer 1.1M + évi 4M részvény
    DevOps Engineer 1.175M
    Ok, nem java dev pozik, de fizetésben nagyjából ugyanaz a kategória szerintem. Főleg, hogy van devopsos-cloudos átfedése a munkámnak, szóval k8s, docker, jenkins, terraform stb engem sem hoz zavarba. Ezek után nem érzem, hogy elégedettnek kellene lennem az 1.2-1.25-ös sávval. Ha most a cég ennyit ajánlana és ezt elfogadnám, akkor úgy lennének vele, hogy 3 évig boldog leszek vele, pedig nem. Ugyanúgy a váltáson dolgoznék, mintha semmit sem adtak volna.

FLx: Interjúra nem jártam el. Netről és ismerettségi körön keresztül tájékozódtam eddig. Nem gondolom azt, hogy kamu számok lennének, amiket mondanak/írnak, főleg neten név nélkül semmi értelme nagyobbat mondani a valóságnál. Az torzíthatja a valóságot esetleg, hogy az írja be a fizetését, aki jobb állást szerzett és nem fognak rosszabb fizetésekkel dicsekedni a neten az emberek, pedig lehet hogy belőlük van a több.
    Az itronról tudtam, de az internet szerint a javas projekt náluk nem ajánlott kategória. Mondjuk ettől még persze el lehet menni meghallgatni mennyit adnának.

Drizzt: Amit kiemeltél már most is mind BAU.

Mercutio_: Hát a teljesítményemet semmilyen formában sem tálalom a management elé, de nincs is rá lehetőség. Sokan vagyunk és szerintem elveszik az egyéni teljesítmény. Valószínűleg a csapat a legkisebb egység, amire a management figyel, azon túl egy cella vagyok az excelben.

Hát köszi mindenkinek. Kicsit sejtettem, hogy ide fogunk kilyukadni, hogy fel kell majd térképezni a piacot. Jövő év elején megnézem hova lehet jelentkezni és tartok egy interjú túrát. Ha nagyon nem egyezik az elképzelésemmel, amit találok és fejlődési lehetőség sem látszik, akkor kiterjesztem külföldre a keresést. Majd lehet, hogy írok ide tapasztalatokat.

Új hozzászólás Aktív témák