- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orvil
tag
válasz
search123
üzenetére
"rendszergazda munkakör"
ez sok mindent jelenthet, van akinek gondot okoz meg egy sima kispista2009 Bt 5 gepenek windozos napiharca, van aki virtual vasakat epitget es finomhangol spec applikaciok igenyei alapjan.
ird le mihez ertesz, mert ez eddig nem derult ki.
gyatra pelda:- W2k8 AD, IIS, hany gepes kornyezet, stb - ebben kiraly vagyok
- unix/linux distro - appserver/mailserver/apache/stb - napi szinten csinaltam/lattam
- DB: oracle, db2, mysql - lattam/hasznaltam/telepitettem/manageltem
- sap - basis admin, esetleg felhasznaloi ismeretek? a ketto kozott oriasi a diffi- primce az nem Prince?
azt, hogy mennyit kerhetsz el, az rajtad kivul mas nem tudhatja, mivel csak te vagy tisztaba a kepessegeiddel es a tudasoddal.
tolts ki szakmai teszteket, akkor kapsz valami kepet a technikai reszrol, majd lodd be a jobsite hirdetesei alapjan az osszeget, es mar meg is vagy.teamleader, manager melot utcarol nehez megcsipni, en a technikai vonalon indulnek el eloszor, a nyelvtudas pedig jo ha van, oriasi elony!
kerdezz korbe minden ismerost, hatha hallottak valamit az ismeroseiktol, az ugy mar rengeteg ember akik elso/masod kezbol ismernek, ergo be is ajanlhatnak valahova, ez a konnyebb ut.
sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- MSI RX 6600 XT 8GB GDDR6 MECH 2X OC Eladó!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest