- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Hát így leírva nem tűnik nehéznek, de a valóságban nem ilyen egyszerű a dolog. Hát úgy nehéz bármit is elsajátítani ,hogy a "tanár " bejön gyakra és elmondja a feladatot, aztán elhúz , majd az óra végén visszajön és 2-3 percben elmondja mit kellett volna. ...
Oké, hogy nem adják elém a tananyagot ,de sokszor még a tanár sem adta ki az anyagot amiből készülni lehet ,meg volt olyan tárgyam amiből a neten is alig volt anyag, hát még egy egész tételt legyártani belőle
Na meg kényük-kedvük szerint tudnak buktatni, így ezzel a csomó szívással baromi sok idő megy el... Persze már én is okosabb vagyok, sok órát végigültem, gondolván, hátha sokat megtanulok és majd könnyebb lesz, de csak elpazarolt idő volt....

Másik meg azért én elvártam volna egy nappali képzéstől ,hogy néhány területen felvilágosítsanak, na meg ne kelljen mindent magamtól tanulni, mintha levelezőn lennék. A lényeg hogy amit ott kellett tanulni, abból 90% nem hasznosítható.Az a baj ,hogy a cégek olyan embert keresnek aki mindent tud, van sok tapasztalat, meg sok nem is alkalmaznak olyan embert akit ki kellene tanítani. Legalábbis én ezt tapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Proxmox VE
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na meg kényük-kedvük szerint tudnak buktatni, így ezzel a csomó szívással baromi sok idő megy el... Persze már én is okosabb vagyok, sok órát végigültem, gondolván, hátha sokat megtanulok és majd könnyebb lesz, de csak elpazarolt idő volt....