- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Hát így leírva nem tűnik nehéznek, de a valóságban nem ilyen egyszerű a dolog. Hát úgy nehéz bármit is elsajátítani ,hogy a "tanár " bejön gyakra és elmondja a feladatot, aztán elhúz , majd az óra végén visszajön és 2-3 percben elmondja mit kellett volna. ...
Oké, hogy nem adják elém a tananyagot ,de sokszor még a tanár sem adta ki az anyagot amiből készülni lehet ,meg volt olyan tárgyam amiből a neten is alig volt anyag, hát még egy egész tételt legyártani belőle
Na meg kényük-kedvük szerint tudnak buktatni, így ezzel a csomó szívással baromi sok idő megy el... Persze már én is okosabb vagyok, sok órát végigültem, gondolván, hátha sokat megtanulok és majd könnyebb lesz, de csak elpazarolt idő volt....

Másik meg azért én elvártam volna egy nappali képzéstől ,hogy néhány területen felvilágosítsanak, na meg ne kelljen mindent magamtól tanulni, mintha levelezőn lennék. A lényeg hogy amit ott kellett tanulni, abból 90% nem hasznosítható.Az a baj ,hogy a cégek olyan embert keresnek aki mindent tud, van sok tapasztalat, meg sok nem is alkalmaznak olyan embert akit ki kellene tanítani. Legalábbis én ezt tapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ingatlanos topic!
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi 14T Pro 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na meg kényük-kedvük szerint tudnak buktatni, így ezzel a csomó szívással baromi sok idő megy el... Persze már én is okosabb vagyok, sok órát végigültem, gondolván, hátha sokat megtanulok és majd könnyebb lesz, de csak elpazarolt idő volt....