Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz SUPREME7 #13423 üzenetére

A kötelező óraszám / km-en felül nem sokat vezettem pluszban, minden vizsga előtt 1 max 2 plusz óra, hogy felidéződjenek a dolgok.

Oktatómmal semmi gond, biztat, magyaráz, megbeszéljük a dolgokat (+nem dohányzik, nem ordibál - max erélyesen szól, ha nagy hülyeséget csinálok).

Egyetlen egyszer volt egy kicsit veszélyes húzásom, azt meg is értem hogy megvágtak (megint más kérdés, hogy akkor sem amiatt,de gondolom az is benne volt): parkolóból kifelé tolatáskor gurultam kifelé, és épp előztek a célba vett sávban (halkan jegyzem meg, nem 30-cal, pedig kint volt a tábla), majdnem a kocsi hátulja bánta :)

Amúgy volt olyan, hogy "szerintem annál a STOP táblánál nem állt meg, hanem 5-tel gurult", ez már a telep előtt egy saroknyira, kb. utolsó tábla... másik, zebra nélküli kereszteződésbe fordulva: "szerintem az a gyalogos át akart ön előtt kelni", mert az út szélétől 1,5m-re állt, és nézett felém, és marhára nem akaródzott neki elindulni, nyilván ráfordultam, kb. mikor 10 méterre távolodtam onnan, akkor lépett le. Egyedül a legutolsó miatt haragszom nagyon magamra, kicsit hülyén szedtem alá párhuzamos parkoláskor, és beszorultam, tili-toli vagy hatszor, mire leállított a vb. :W

Kb. mindegyik vizsgabiztos megjegyezte, hogy technikailag nagyon jól kezelem az autót, de kicsit figyelmetlen vagyok és néha kapkodok - PÁV-on direkt figyeltem és alapos voltam, reakció: technikailag rendben van, de tessék kicsit pörögni :D

Új hozzászólás Aktív témák