- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
SUPREME7 #13423 üzenetére
A kötelező óraszám / km-en felül nem sokat vezettem pluszban, minden vizsga előtt 1 max 2 plusz óra, hogy felidéződjenek a dolgok.
Oktatómmal semmi gond, biztat, magyaráz, megbeszéljük a dolgokat (+nem dohányzik, nem ordibál - max erélyesen szól, ha nagy hülyeséget csinálok).
Egyetlen egyszer volt egy kicsit veszélyes húzásom, azt meg is értem hogy megvágtak (megint más kérdés, hogy akkor sem amiatt,de gondolom az is benne volt): parkolóból kifelé tolatáskor gurultam kifelé, és épp előztek a célba vett sávban (halkan jegyzem meg, nem 30-cal, pedig kint volt a tábla), majdnem a kocsi hátulja bánta
Amúgy volt olyan, hogy "szerintem annál a STOP táblánál nem állt meg, hanem 5-tel gurult", ez már a telep előtt egy saroknyira, kb. utolsó tábla... másik, zebra nélküli kereszteződésbe fordulva: "szerintem az a gyalogos át akart ön előtt kelni", mert az út szélétől 1,5m-re állt, és nézett felém, és marhára nem akaródzott neki elindulni, nyilván ráfordultam, kb. mikor 10 méterre távolodtam onnan, akkor lépett le. Egyedül a legutolsó miatt haragszom nagyon magamra, kicsit hülyén szedtem alá párhuzamos parkoláskor, és beszorultam, tili-toli vagy hatszor, mire leállított a vb.
Kb. mindegyik vizsgabiztos megjegyezte, hogy technikailag nagyon jól kezelem az autót, de kicsit figyelmetlen vagyok és néha kapkodok - PÁV-on direkt figyeltem és alapos voltam, reakció: technikailag rendben van, de tessék kicsit pörögni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest