- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
sugarforce #15099 üzenetére
Minden képzésen vannak tölteléktárgyak, amiknek semmi hasznuk a munka világában. Mégis mindenkinek teljesíteni kell ezeket. Az, hogy a nyelvvizsa-követelményt eltörölték olyan, mintha egyesek a tölteléktárgyak alól felmentést kaptak volna. Sőt, van, aki annyira szív ezekkel a tárgyakkal, hogy félévet/évet csúszik.
Aki telibeszarta a nyelvvizsgát, az pont olyan, mint az a devizahiteles, akit állambácsi közpénzen megmentett.
-
sugarforce
addikt
válasz
nitro16 #15097 üzenetére
Egy eles helyzetnel a lelekjelenlet sokkal fontosabb, hiába van tudasod es tudod papiron mit kellene csinalnod, ha fosol odamenni, sokkban vagy, kitorolheted a tudással a feneked, a vegeredmeny az, hogy nem csinálsz semmit. A mentosok tapasztalata is az, hogy sokszor az odasietok inkabb rontanak a helyzeten, nehezitik a mentosok dolgat.
Off: a diploma. Miert faj az, hogy nyelvvizsga nelkul odaadjak a diplomakat? Kicsit melyebben belegondolva, mitol lesz joskapista epitesznek kevesebbet ero szaktudasa egy spanyol nyelvvizsga hianyatol?
Persze ez egy angol tanar ne akarjon angol nyelvvizsga nelkul oktatni, de a legtobb esetben a nyelvvizsga megletenek semmi koze a szakmai tudashoz. Es nem, nincs / nem volt beragadt diplomam. -
nitro16
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #15081 üzenetére
A legszomorúbb az egészben az, hogy így oda merík adni a jogosítványt, nonszensz amit megengednek maguknak már...(nem kell a eü vizsga, érettséginél szóbeli, egyetemen akinek csak a nyelvvizsga nincs meg kiadják anélkül a diplomát stb.) szánalmas ami itt megy.
Ha meg véletlen oda kerül egy ilyen személy egy komolyabb balesetbe mint bármilyen résztvevő a helyszínen majd néz mint hal a szatyorban, hogy most mit csináljon.
Carasc0: Nagyon túlgörcsölöd már ezt az egészet.... már az elején online kurzus-t kellet volna és nyomatni a hozzá tartozó tesztet és 1,5 hét alatt megvan az a tudásod ami kell. Te meg itt hónapokat tanulsz rá nem? Rengeteg a többlet információ ami úgy is csak egy ideig fog rögzülni, utána úgy is elfelejted.
Az ilyen okoskák akik meg azt mondják tanulj meg mindent, kb lapról-lapra azoknak a szája nagy csak, bíztos vagyok benne, hogy a nagy részére már nem is emlékeznek.
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
válasz
Az a vészhelyzet vajon meddig tart? Erre tipp?
-
Carasc0
őstag
Na úgy érzem a KRESZT tudom! Ez kb azt jelenti hogy 1500 kérdésből kb 20 hibám volt ami sztem fütyi. No de! A könyv másik fele ugyanannyi mennyiségű tananyag vacak 200 kérdésre!
Hogy pontos legyek:
- 1500 kérdés 140 oldalból (KRESZ)
és
- 200 kérdés 115 oldalból (Vez elm. + műszaki)Na kérem szépen érezhető hogy az unfair dolog. Én erre nem vagyok hajlandó így adódik a kérdés:
- Ha bebiflázom azt a 200 kérdést a Kotra teszt könyvből az elég a vizsgához?
-
Sanyaaa26
aktív tag
Kedden vezetek újra, több mint két hónap kihagyással biztos kellemes lesz, tuti sok minden "kopott" amíg nem vezethettem.
-
Trebron09
őstag
válasz
GeneraL_XTX #15075 üzenetére
Most ezt nem értem.. nem kell hozzá az elsősegély vizsga vagy maga a papír nem kell amit adnak kiadáskor ( valahol eddig se kellett)?
-
David891
csendes tag
válasz
-
eami
veterán
válasz
GeneraL_XTX #15080 üzenetére
oh
hát az úgy tényleg gáz
-
GeneraL_XTX
veterán
Amúgy megint csak azt kell mondanom, teljes logikátlanság jellemzi ezt az egész jogsi dolgot, ahogy ezt itthon lekezelték...
Én valszeg az utolsók egyikeként tettem sikeres forgalmi vizsgát március 10.-én, mert utána pár napra beszüntették azokat is. Utána hívtam is a vöröskeresztet ugye eu vizsgaidőpontért, de már nem adtak, és közölték hogy átmenetileg szünetel.
Azóta várok és várok, már kocsit is vettem amit csak simogathatok kb. Erre mikor bejelentik, hogy júni2-től újraiundulnak utolsók között az elsősegély vizsgák is, erre bejelnti a kormány hogy mai hatállyal nem kell a jogsi kiállításához az eu...... na kérdem én akkor ez előző 2 hónapban ezt mi a pitsáért nem lehetett meglépni? Miért most, amikor kb már tök mind1?
Aki hasonló helyzetben van: most kb lehetetlen normális időintervallumon belül időpontot foglalni kormányablakba ahogy nézem sok helyen főleg budapesten 3-4 hetes a várakozási idő, de volt ahol júliusban lesz szabad időpont. Ma rengeteget nézegettem ügyfélkapun, néztem "vidékieket" is (pl gödöllő és környéke) hasonló a helyzet.
Titkos tipp lehet a belváros, nekem az andrássy útiban sikerült foglalnom 06.05-re és arra a hétre még volt szabad időpont úgyhogy hajrá akinek kell
-
eami
veterán
válasz
GeneraL_XTX #15077 üzenetére
el kell menni időpont nélkül.
-
Gyula84
veterán
válasz
GeneraL_XTX #15077 üzenetére
akkor úgy nem sokat ér
-
Gyula84
veterán
válasz
GeneraL_XTX #15075 üzenetére
az igen
-
GeneraL_XTX
veterán
hoppá
-
jerry311
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #15072 üzenetére
Nyilván rosszindulatot feltételezni a legegyszerűbb.
-
jerry311
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #15069 üzenetére
Ebből látszik, hogy a Vöröskeresztnél sokkal inkább szakmai döntést hoztak, mint gazdaságit vagy politikait.
-
GeneraL_XTX
veterán
Azért hihetetlen, hogy már mindenki újra vezet, vizsgázik, már budapesten is feloldották a tilalmat, a vöröskereszt meg még mindig b@szakszik az elsősegély vizsgákkal
Nagyon nagyon kivagyok, már csak az kéne és kb szarnak rá
-
jerry311
nagyúr
válasz
Carasc0 #15067 üzenetére
A KRESZ már csak ilyen. Ha 1 valamit megtilt, akkor minden mást szabad. Vagy ha 1 valamit enged, akkor minden mást tilos. Ritka amikor egyik szabályból következik a másik, mint pl. ha balra kanyarodni tilos, akkor megfordulni is, ami ugye egy "meghosszabíbtott" balkanyar lenne.
-
jerry311
nagyúr
-
Carasc0
őstag
válasz
Carasc0 #15064 üzenetére
Vagy erre gondolsz:
2 irányú út esetén: az úttest jobb szélén (szélétől 30 cm távon belül), vele párhuzamosan, egy sorba. Ebben benne van hogy az úttesten kell megállni. Lakott területen kívül, meg az úttesten kívüli részen (kivéve ha járhatatlan vagy olyan akadály van ami miatt a megállás lehetetlen)..Sorok között ott van lehet hogy no zőőd... de külön leírva én nem olvastam sehol... Helyreigazítást kérek!
-
Carasc0
őstag
válasz
jerry311 #15063 üzenetére
Nem parkolhatsz zöldre? 140 oldalon keresztül én ilyen szabállyal nem találkoztam. Vagy Kotra úr kihagyta.... Hogy szól az erre vonatkozó várakozási szabály pontosan?
2 irányú út esetén ha a másik oldalon meglehet állni, akkor 5,5 méter kell. Az nincs meg sztem sem. Ez is egy szempont lehet.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Apollo17hu #15062 üzenetére
Egyrészt nem parkolhatsz a zőődre, másrészt nem parkolhatsz az útra sem, mert nem marad elég hely melletted, hogy az úton kerüljenek ki.
Tehát sehogy sem szabályos ott a várakozás. -
Apollo17hu
őstag
válasz
Carasc0 #15061 üzenetére
Nem egyirányú. Be lehet hajtani, de gyakorlatilag egy zsákutca, mert az út további része egy ponttól kezdve mindkét irányból behajtani tilos táblával le van zárva. Nem sokkal a képen parkoló jármű mögött van a tábla. Szóval kb. a tábláig szoktunk elmenni, majd ott leparkolunk. A közteresek szerint a kerítésnél, ahol a jármű is megállt, szabad parkolni, a túloldalon, ahol ki van kopva a fű, nem. De nekem mindkét oldal zöldterületnek tűnik, táblák pedig ezen a szakaszon nem szabályozzák a megállást/várakozást.
-
Carasc0
őstag
válasz
Apollo17hu #15057 üzenetére
A buszmegálló előtti megállni tilos táblát feloldja az útkereszteződés! Mivel nem látom, hogy az az út egyirányú lenne amin folytattad utad és ha abban az irányban álltál meg a bal oldalon ahogy a linkelt képet megnyitottam, akkor a menetiránnyal szemben álltál meg. De ez csak tipp. Ami zavar engem, hogy a képen látható egy várakozó jármű ami - ha az elméletem igaz - akkor szintén rossz helyen áll. Ez is tipp.
-
solena
tag
válasz
Apollo17hu #15059 üzenetére
Akkor maradnak a fejemben a kérdőjelek
-
Apollo17hu
őstag
válasz
solena #15058 üzenetére
Pont fordítva! Azt a táblát én is láttam, amit a buszmegálló előtt mutatsz, sőt, az is egy érdekes kérdés, hogy meddig hatályos. A közteresek szerint ott már biztosan nem, ahol én álltam meg. Ezért mondhatták azt, hogy a kerítés mellé álljak legközelebb. Én a túloldalon álltam, mert nagyon ki van kopva a növényzet, és nem tudom, mi alapján kellett volna felismernem, hogy az zöldterület - szemben a kerítés felőli néhány méter szélességű sávval - ami még jobban füvesített is.
-
solena
tag
válasz
Apollo17hu #15057 üzenetére
Szia!
Végigkóvályogva a streetviewval, úgy néz ki, hogy figyelmen kívül hagytad a táblát, ami a buszmegálló előtt van pár méterrel (ha a kerítés mellett parkoltál). Mert oké, úgy néz ki, mintha utána az egy kereszteződés lenne, de jobb oldalt az alapvetően egy kapufeljárónak is tekinthető, nem út, utca akármi. Kicsit gumiszabály-jellege van, és tényleg nem egyértelmű, de a tábla ott van. A másik irányból meg nincs kitéve a tábla, azért lehet parkolni.
-
Apollo17hu
őstag
Sziassztok!
Óbudai-szigeten szóltak a közteresek, hogy tilosban parkolok. Itt történt az eset. Bal oldalt parkoltam le (eléggé ki van kopva a fű, fel sem tűnt, hogy az a zöldterület része). Jófejek voltak, mert csak szóban figyelmeztettek, és azt is hozzátették, hogy legközelebb jobb oldalt álljak meg. Tudna valaki abban segíteni, hogy a bal és jobb oldalon lévő terület között mi a különbség? Ha bal oldalt zöldterület van, akkor sztem ez a jobb oldalra is igaz. Vagy más miatt kaptam az ejnye-bejnyét? Köszi!
-
Carasc0
őstag
-
lillácska
újonc
Helloka!
Én annak idején ezt a tesztet vettem meg. Ez tök jó volt, mert benne voltak a mozgóképes kérdések is, és ugyanazok a kérdések voltak, mint a vizsgán. Elsőre átmentem. Ha újra kéne kezdenem, én nem venném meg a tesztkönyvet, az e-learningben minden benne van és jobban tanulható, sokkal átláthatóbb szerintem.
https://kreszteszt.webjogsi.hu/
Friss infó még, hogy az EÜ vizsgákat egyelőre nem indítják el: http://voroskereszt.hu/hirek/a-nagy-kockazat-miatt-egyelore-nem-indulnak-ujra-a-jogositvanyhoz-szukseges-elsosegelyvizsgak/ -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy meg szeretném venni Kotra Károly - Interaktív KRESZ könyvét , ebből a B kategóriásat és az A kategóriásat szintén.
Sajnos a saját oldalukon jelenleg a pandémiás helyzetre való tekintettel nem lehet rendelni. Honnan tudnám megvenni mind a 2 könyvből a legújabb kiadást?Köszönöm.
Gergő
-
N0S
csendes tag
Ha valakit még érintene rajtam kívül, én ezt a választ kaptam az iskolától:
Vizsgaközpont tájékoztatója alapján a következőkről informálunk benneteket:
1. Vizsgáztatás május hónapban egyáltalán nem várható!
2. Utána is csak fokozatosan (valószínűleg kategóriánként) indul be, hogy a hirtelen jelentkező dömpinget le tudják kezelni. -
Carasc0
őstag
válasz
jerry311 #15044 üzenetére
Pont az út kereszteződés amit a leghamarabb megértettem és megjegyeztem. Szoktam gyakorolni. Az tetszik.
Amúgy itt lett emlegetve mozgóképes kérdések... Ott is vannak nyilak a kereszteződésben? Vagy az mitől másabb mint a snassz kép?sugarforce: Közben megnéztem, hogy sanszos hogy a könyv kérdései vannak digitalizálva. Nem baj. Kotra teszt könyv csak elég.
GeneraL_XTX: Győrben pl. ahova én szeretnék járni, ott májusra semmi jelentkezési dátum nincs megadva.
BÁr online jelentkezés van. Gondolom az az eljárós tanfolyamra vonatkozik vagy nem tudom.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Carasc0 #15040 üzenetére
Alapvetően nem kell mindent tudni.
Olvasd el, hogy legyen róla fogalmad, told a teszteket. Ami kérdést elrontasz, olvasd végig a hozzá tartozó fejezetet újra.
Illetve az elsőbbségi szabályok olyanok, mint a matematikai műveleti sorrend: készségszinten tudni kell, különben semmi sem fog menni. -
GeneraL_XTX
veterán
Kíváncsi vagyok vidéken újraindul-e a vizsgáztatás, most hogy hivatalosan már nincs kijárási korlátozás
-
Carasc0
őstag
255 oldalt?
Erre még jó lenne választ kapnom: Amúgy aki nem rég KRESZ vizsgázott. Azt vágom hogy 55 kérdés. De ez témákként hogy oszlik meg? Tehát hány kérdés a KRESZ+vez elm. + műszaki?
ja, azért van, hogy ismerd. nyilván sok minden nem lesz aktívan a fejedben, de ha már eleve leszukited, akkor meg annyi sem.
Azt ugye nem akarod nekem bemesélni, hogy azok az általam ismert trógerek akik tanulni nem tudnak (tanár vagyok és tudom hogy van aki analóg órát nem tud olvasni de jogsija van) és megvan a KRESZ vizsgájuk azok megtanultak 255 oldalt? Lassan másfél hónapja tolom és csak a 124. oldalnál járok. És még ez a fele
Egyetemi feelingje van komolyan... Kizárt hogy a trógerek ezt így megtanulták. Ez kamu....
-
Carasc0
őstag
válasz
sugarforce #15038 üzenetére
Az nem a kotra-féle TESZT könyv digitális változata?
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Szépen tanulgatom a könyvet. Lassan az összes KRESZ szabályt tudom és közben pörgetem a Kotra TESZT könyvet is. No de azért valami szelekció nem ártana, mert egyre több számomra sallanggal találkozok. PL. Mikor kell a figyelmeztető jelzést használó járműnek bekapcsolnia a lámpát. Van vagy 12 féle feladatkör... Meg ez is sallang, hogy egy gyalogosnak mire kell figyelnie...
Naneehogy már hogy ezt is tudni kell... Nincs ehhez valami segítség hogy szelektáljam mi kell és mi nem tutira?
Ahol most tartok:
Alapfogalmak full + táblák, útb. jelek FULL + lámpák+rendőr FULL + közlekedési szabályok FULL.... Most az egyéb szabályoknál járok.Amúgy aki nem rég KRESZ vizsgázott. Azt vágom hogy 55 kérdés. De ez témákként hogy oszlik meg? Tehát hány kérdés a KRESZ+vez elm. + műszaki?
Mert ha 5 kérdés a műszaki teszem azt... akkor megint 50 oldalt hadd ne kelljen benyalnom vacak 5 kérdés miatt... Erre kéne valami trükk nekem.
Köszi a helpet.
-
jerry311
nagyúr
Tetőzés??
Hagyjuk ezt a hülyeséget, hogy tetőzés.
Májusban majd hirtelen kevésbé lesz fertőző? Vagy addigra többen átesnek, mint ahányan még nem kapták el?
Abban a pillanatban, amikor feloldják a korlátozásokat, meg fog ugrani az új fertőzöttek száma, mert biztos, hogy lesznek még betegek, vagy legalább fertőzőképes állapotban lévők.Szvsz, akkor beszélhetünk tetőzésről, ha van hatásos kezelés vagy oltás.
-
Okean
tag
válasz
Sanyaaa26 #15032 üzenetére
Plusz, mínusz pár nap. A jogosítványod szempontjából teljesen lényegtelen. A briteknél június közepéig nincs vizsgáztatás, a korlátozások enyhítése szempontjából mintának tartott Németországban ma derül ki, hogy ki, hogy április 27-én - tehát egy hónappal a tetőzés után - egyáltalán újraindul-e a gyakorlati óraadás, ami nálunk egyébként továbbra sincs tiltva.
-
Sanyaaa26
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki vizsgákkal mi a helyzet? Továbbra is fel vannak függesztve?
-
tranceplanet
addikt
Akit érdekel fullos teszt gyakorló progi, keressen privátban!
-
nitro16
senior tag
válasz
Carasc0 #15024 üzenetére
Igen de mivel sok kérdés van, ezért van hogy ugyan azt teszi fel másképpen. Az e-learning anyag legvégén van az a nagy teszt ami egy az egyben ugyan az mint a vizsgán. Sokan csak ezt begyakorolják és kész, meg is van a vizsga. A képes, videos részek általában mind 3 pontosak ezekre kell figyelni, hogy ne szúrja el az ember, mert a sima kérdés az csak 1 pont.
Kresz vizsga is nagyon könnyű, én kb 4 perc alatt végeztem, másodikként jöttem ki a 20 fős csoportból. Asszem 2 pontot veszítettem. Szóval nem kell parázni.
Soknak tűnik az anyag, de sok minden nem is kell. Csak azért van benne, hogy legyen egy általános tudása szerteágazóan annak aki tanulja.
-
Carasc0
őstag
válasz
sugarforce #15023 üzenetére
Amíg nem tudok beiratkozni... Addig olvasgatom a könyvet. Ártani nem árt. Utána jöhet az E-learning.
E-learning amúgy végigveszi majd az összes tesztkérdést ami a vizsgán lehet?
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Sanyaaa26 #15021 üzenetére
Ez lehet, de a kérdések ugyanarra a témakörre kb. 500 féle megfogalmazásban léteznek, esetleg tök ugyanaz a kérdés/jármű felállás, csak hozzá az útkereszteződés képe van elforgatva 90 fokkal.
Szerencsére nem a kérdéseket kell bemagolni, hanem az előforduló szituációkat, az meg azért nem olyan sok...
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Carasc0 #15014 üzenetére
Nyilván a fogalmakat kell tudni, illetve a kérdések megfogalmazását is jó, ha megszokod, így nem hasalsz el a vizsgán azért, mert nem jól értelmezed a kérdést, esetleg elsiklottál egy "nem" szócska felett, és hasonlók.
Kiegészítésként csak ajánlani tudom a KreszTV youtube csatornát, nekem ugyan már nem releváns, de végigpörgettem a "kresz professzor" összes videóját, nagyon érthetően van elmagyarázva minden.
-
solena
tag
válasz
Carasc0 #15018 üzenetére
Eszedbe ne jusson biflázni, az a lehető legrosszabb. Próbálj meg logikát keresni benne, mert a KRESZ tele van vele. Ugyan nem vagyok egy KRESZ-zseni, de megfigyeléseim alapján néhány alaphelyzetből majdnem "leszármaztatható" az összes szabály. Logikus. Egyébként, a tesztkönyv 1966 kérdést tartalmaz a leirata szerint
link
Meg, mivel két diplomád van, nem vagy mai csirke -> csak közlekedtél az elmúlt cirka 30 évben, és nem vakon, nem?
Nem kell betojni. Járj nyitott szemmel, értelmezd a táblákat. Ha autóban utas vagy, figyeld, hogyan vezet a sofőr, ha meg vevő rá, kérdezz tőle
-
solena
tag
válasz
Carasc0 #15016 üzenetére
Szívesen
Ezek szerint tényleg megszűnt már a korábbi lehetőség (a "45 éves a KRESZ" program keretében sokáig elérhetőek voltak a vizsgakérdések és válaszok), most már csak a kérdések nyilvánosak. Körülbelül 1000 kérdés van (de simán lehet, hogy több), de ahogy elnézem, mindig csak 55-t jelenít meg (nem demo, csak nem mutatja meg az összeset egyszerre). Mivel most nincs időkorlát, ezért lehet vele úgy haladni, hogy kiírod a kérdést, és átlapozva a könyvet, válaszolsz rá (feltéve, ha fekszik neked ez a módszer), vagy betippelsz magadnak valamit, és később megkeresed a könyvben (ha kompetitív alkat vagy, akkor ez utóbbi jobb módszer lehet, önmagaddal versenyezve, hogy mindig több és több helyes válaszod legyen).
-
Carasc0
őstag
válasz
solena #15015 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
A weboldalt gyorsan megnéztem, de lehet böngésző hiba, de nekem csak a kérdés jelenik meg, a válaszlehetőségek nem. Hófehér az ablak belseje.
Ezen az oldalon amit megadtál, ezen az összes B-s KRESZ vizsgakérdések találhatóak meg? Vagy ez is DEMO.
-
solena
tag
válasz
Carasc0 #15014 üzenetére
Szia!
Ahogy meg van fogalmazva a KRESZ-könyv, az tényleg nettó agyérgörcs, az e-learning alapvetően ezt teszi emészthetővé azzal, hogy vizuálisan mutatja, esetenként animációkkal, videókkal. És az online anyag erősen épít az ismétlésre, így folyamatosan vannak részkérdések, próbavizsgák, stb.
Jelenleg itt érhetőek el a vizsgakérdések: link.
Mivel megvetted a könyvet, ne érezd úgy, hogy hiábavaló, lapozgasd, nézegesd és értelmezd az ábrákat, helyzeteket, közben pörgesd a linket, a kettő együtt hasznos lehet.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Én is szeretném letenni a B-s jogsit. A vírusos helyzetre való tekintettel, megvettem a KRESZ könyvet (elméleti részt). El is kezdtem olvasni. 2 diplomám is van, tudom mi az hogy tanulni, de ez sztem rengeteg. Millió fogalom...huh. Ez mind kell? Szóról szóra?
Na most mikor megvettem a könyvem, és ezt elmeséltem, többen jelezték hogy felesleges, mert sok időm megy el vele. Csináljam meg az e-learning tanfolyamot + teszt kérdések és ennyi.
Na most ez nekem ellentmondás egy kicsit. A könyv betanulása simán hetek kérdése, úgy hogy én nekem keményen jó szorgalmam van. Közben meg olvasom hogy az e-learning az hetekbe sem kerül gyakorlással együtt. Na most akkor ez hogy van? Valaki világosítson fel köszönöm!
Vagy csináljam azt, hogy míg vissza nem áll a helyzet és betudok iratkozni valahova, addig olvasgassama könyvet, aztán majd onnan go e-learning?
Nem szerezhetőek meg valahogy a vizsga KRESZ kérdések valahonnan?
-
nitro16
senior tag
Kedden voltam ugye még igényelni a jogsit, mert ha valami van akkor tudjak már én is menni.
Ma pedig már hozta is a postás. Szóval kemény 2 nap volt, bár akkor azt mondták 2 hét lesz. -
David891
csendes tag
Mondjuk arra kíváncsi leszek ezaz egész után,a bemaradott vizsgák plusz az újjal mennyi idő lesz
-
-
David891
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #15007 üzenetére
De jó 20.óránál szólt ma az oktató vizsgák offolva határozatlan időre...igy egyenlőre a maradék 10et lese toljuk addig.szerintetek meddig lesz?
-
xors
senior tag
Úgy néz ki a Közlekedés Hatóság is leállította a vizsgázást...
Nem tudom, hogy ez most mit értint, elmélet vagy gyakorlat, de sejtem, hogy mindent...
[link] -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
nitro16 #15003 üzenetére
Lehet ki fogtok nevetni, de én már a hétre is lemondtam a gyakorlati vezetést, jobb félni. Oda tömegközlekedés, haza megint, akkor egy autó amit sokan használnak naponta, kétlem hogy két tanuló közt a fontosabb kezelőszerveket áttörölnék legalább. Pár hét és kiderül a félelmem alaptalan volt e...
-
nitro16
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #15001 üzenetére
Mondtam én... és mivel minden szigorodik, kitudja mennyivel fogják még azt is megtolni.
Elég szívás ez azoknak akik még benne vannak, illetve minden területen elég nagy a gond.Amúgy ha valakinek kell az elsősegély, hogy kb mint kell megtanulni akkor írjon nyugodtan privátot, és elküldöm. Mert én durván 6 oldalba szépen itthon összefoglaltam magamnak. Ha azt valaki megtanulja akkor simán átmegy.
-
sugarforce
addikt
válasz
GeneraL_XTX #14999 üzenetére
szegeden offolták a vizsgákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest