- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
lsebestyen #12397 üzenetére
Sőt.. inkább nagyon is friss, pár hete változott. [link]
vagy most a b vagy a c van bejölve nem értem...
-
Outlander
addikt
válasz
VegyesTamás #12390 üzenetére
Akkor te már level 333 vagy?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
VegyesTamás #12393 üzenetére
Akkor legyen TESZTDRÁJV.
-
VegyesTamás
senior tag
elhiszem, hogy nincs rám írva, csak az asszociációja kicsit sértő volt.
IGEN NÍDFOSZPÍD
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Csak tudod:
1 - Nincs a homlokodra írva.
2 - 10.000 emberből ha egy olyan, mint te, a többi meg csak utasként jár-kel. -
Yayoh
aktív tag
válasz
Valld be azért hogy a nídforszpíd nélkül nem menne
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Outlander #12380 üzenetére
drága barátom...nfsen mondjuk az nevelkedett aki szóba hozza...amíg nem értem el a pedálokat szimulátoroztam..igen SZIMULÁTOR mai napig..nem billel hanem logi G25 el...aztán volt egy kis sárga ladánk haverokkal...manapság LEZÁRT PÁLYÁN ezek és hasonlók mennek:
(ha nem hiszed el mutatok forgalmit, hogy ő az enyém
)
úgygondolom tudtam, és most is tudok annyira vezetni, hogy kihagjyam az 1. csuszikuplungot...
-
lsebestyen
addikt
Köszi!
-
Yayoh
aktív tag
válasz
lsebestyen #12385 üzenetére
Talán 2-3 , de azt tudom hogy az egyik 3 pontos volt. De ne parázz , nekem gyakorlás közbe a legjobb eredményem 70 pont volt , a vizsga meg 75 lett
-
Gergosz2
veterán
válasz
lsebestyen #12385 üzenetére
Én is találkoztam olyannal vizsgán ami egy tesztprogiban sem volt. De nem volt gáz, mert nekünk az oktató elmondta anno, hogy mi változott a KRESZ-ben és onnan tudtam.
3 pontos kérés lehet új de az ne érdekeljen mert úgyis vágnod kell hozzá az elméletet.
-
TESCO-Zsömle
titán
Meglett a vizsga.
Megjegyzem a rendszergazdaként való indítás is csak 1 napig segített, azóta ugyanúgy képtelen vagyok elindítani az 5k-s kresz-progit, amit ránk sóztak a suliban. Arról nem beszélve, hogy még ilyen lehangoló, fapados vackot máshol nem találtam. Látszik, hogy állami cucc... Szart drágán...
A húgysárga-fosbarna kombó már egy óra után iszonyúan lehangoló.
-
Yayoh
aktív tag
válasz
lsebestyen #12383 üzenetére
Én azzal gyakoroltam , és mégis találkoztam a vizsgán olyan kérdéssel amit előtte nem láttam .
-
lsebestyen
addikt
Digikreszen ugye teljesen naprakészek a tematikus kérdések?
-
thEndeR
aktív tag
Masodik oran elmentunk a rutin palyara kb. 15 percere, gyakoroltam az elindulast aztan mentunk vissza a varosba. Szerencse, hogy az NFS en nottem fel.
-
Outlander
addikt
válasz
VegyesTamás #12379 üzenetére
"Idegbajt is kaptam volna, ha nekem a rutinpályán kellett volna körözgetnem"
A níídfószpéden nevelkedett generácsiónak teljesen felesleges az oktatás... törvényjavaslatot kellene benyújtani h mindenféle szarakodás nélkül, egyből kapják meg az összes kategóriát...
-
VegyesTamás
senior tag
A kresz egyéni gyakorló nem hasonlít hanem ugyanaz mint amin vizsgázol. Viszont szvsz a netes teszt frissebb bár úgyis az a lényeg, hogy az összes kérdést átnézd, ne csak a random kevergetést, mert akkor biztos találsz olyat ami nemvolt.
Idegbajt is kaptam volna, ha nekem a rutinpályán kellett volna körözgetnem
-
Outlander
addikt
Szeptember első hetébe kaptam időpontot forgalmi vizsgára... az jó nem?!
-
Outlander
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12372 üzenetére
Rendszergizdaként való futtatás néha sokat segít.
-
Gergosz2
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12372 üzenetére
passz, nem is halottam ezekről a verziókról.
Én ezeket a progikat használtam és hibátlanra lett meg a kresz:
meg a kreszteszt.net -et és a Webkresz androidos appját.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Gergosz2 #12371 üzenetére
Hivatalos kresz teszt CD. Bármelyik tesztsorra kettintok kidobja az üzenetet, hogy "BLOB has been modified". A kérdésekhez tartozó képeket és néha a válaszokat ki se pakolja már, csak az idő számol visszafelé. Nyíllal átléptetve az 55 kérdést dobta a feliratot, hogy a meg nem válaszolt kérdések jönnek, aztán az időszámlálók kiakadtak 00-n és 0:00-n, ezek helyett pedig a hátralevő kérdések számlálója kezdte el számolni a másodperceket...
sz: Mivel újratelepítés sem segített, csak valami külső segédprogram hülyesége lehet, de nem találtam érdemi információt a témában.
-
Gergosz2
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12370 üzenetére
What? Visszaolvastam de nem igazám vágom a mi a hiba meg hogy melyik progival van a gond.
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdv urak.
Még mindig nincs megoldás a módosított BLOB-ra?
Újratelepítés sem segített rajta.
-
Outlander
addikt
Sikerült a nagy A rutin... elsőre..
-
thEndeR
aktív tag
-
BNM
csendes tag
Én idén vizsgáztam és nem volt rutin vizsga. Bár előnyöm annyi volt hogy én már tudtam kezelni az autót amikor először az oktató mellé ültem.
Budaörs virágpiac-tól indult a vizsga. Ott van rutin pálya is, és sokan használják.
Ha kell valakinek tudok ajánlani autós iskolát ahol nincs tömeg ,tudsz menni vezetni elég sokat. Van olyan elsősegély oktatás is ahol tutira készítenek fel. Nem igazán kell otthon tanulnod.Ha valakinek kell ilyen segítség írjon privátot.
Kresz nekem simán ment,forgalomból 1x buktam(az én hibám volt mert nem néztem hogy egyirányú tábla van és nem húzódtam balra a kanyarodáshoz),elsősegély simán ment.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Bjørgersson #12364 üzenetére
Jól emlékeztem , 2 éve törölték el:
"B" kategóriás képzésben azaz úgynevezett "rutin" vizsga, pontosabban a járműkezelési vizsga megszűnt. 2012. január 1-jétől már az új forgalmi vizsga követelmények szerint kell minden tanulónak vizsgáznia, ha személygépkocsi kategóriából szeretne jogosítványt.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Bjørgersson #12362 üzenetére
jesz
-
válasz
Bjørgersson #12359 üzenetére
Nekem van igenyem a gyakorlasra
amiota leraktam cca. 2honapja 600km korul mar biztos mentem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
caprine #12357 üzenetére
Első alkalommal a rutinpályáról visszafele a kormányt már én kezeltem, sőt még indexelni is én indexeltem, a pedálokat meg az oktatóm kezelte. Nekem baromira tetszett.
Aztán kb. három alkalom után meguntam az egészet, jogsim megszerzése óta összesen nem vezettem 500 km-t szerintem, pedig már több, mint egy éve megvan.
-
caprine
senior tag
válasz
thEndeR #12355 üzenetére
Azt a kibas....ot mindenit! Ilyet hogy lehet csinálni? Bakker el se hiszem hogy ilyen van
Ilyet hogy engedhetnek meg?
A rutin az rutin, mindent megtanulsz az autóval rajta, nyomtáv, fordulókör, túlnyulások, kormány, fék tükör, az az oktató aki enélkül kienged az nem fix.
Nekem a kuplungot a fater úgy tanította, hogy kis emelkedőn (udvarunkon) a kuplung gáz kombinációjával egy helyben kellett állni, na ezzel megtanulod a kuplung csusztatását az tuti.
-
caprine
senior tag
válasz
Gergosz2 #12350 üzenetére
Nincs rutinvizsga? Akkor megint variáltak. Régen (lassan 20 éve) úgy volt, hogy rutin megvolt, ha a vizsgáztató elfogadta akkor mehettél a forgalomba is vizsgázni rögtön. Sőt úgy rémlik mintha meg lehetett volna bukni a rutinon, de attól még elmehettél a forgalmi vizsgára.
Aztán cseréltek, külön rutin vizsga és csak utána lehetett a forgalomba vezetni, magyarán 2 vizsgadíj volt.
-
P. úr
tag
válasz
Outlander #12353 üzenetére
Rutinpálya még mindig van. Engem hordott az oktatóm, én tavaly csináltam. Csak az a baj, hogy nagyon sok oktató nem viszi ki a tanulót. Én mondjuk örülök, hogy nyugodt körülmények között tanulhattam meg az alapokat. Viszont sok ismerősöm mondta, hogy egyből a mélyvízbe lettek dobva.
-
Outlander
addikt
válasz
Gergosz2 #12352 üzenetére
Mondjuk egyébként rohadtúl nem értem, h miértelme van kiengedni a vadonba azt aki semmit nem tud még az autóról?!
Naponta többször is van h balesetet idéznek elő, illetve feltartják a forgalmat és nem úgy mint eddig, hanem 100x jobban.
Azért volt a rutin, h legalább tudja melyik a fék , meg hogyan kell elindulni satöbbi.
Míg egy A-C-E-D nél még mindig van, és feltételezik h nem tudja "rutin"-ből kezelni az adott járműt, közben meg szinte mindegyikhez kötelező a minimum 2 éves jogosítvány...
-
caprine
senior tag
válasz
Outlander #12340 üzenetére
Az én időmben a rutin nem volt külön vizsga. Az én oktatásom úgy zajlott, hogy az oktató a rutin pályán elmagyarázta mi merre, vagy kettőt meg is csináltam, utána azt mondta, látom megy ez neked, 1 óra múlva jövök azzal kiszállt és elment kávézni, én meg egyedül ott gyakoroltam ami csak tetszett.
Ettől függetlenül meghuztak a gyakorlaton, na nem a rutinnál, hanem a forgalomban, amikor a sárga lámpánál nem tudtam meg tudok-e állni vagy sem, picit fékeztem majd átmentem. A vizsgáztatónak igaza volt vagy megáll vagy átmegy, ennyi, gazából ez csak szimpla rutintalanság. Mentségemre legyen mondva a skoda amivel mentem leslusszolt (nem ment benne 1-2 henger), akkor még 60 volt lakott területen és hát a fék se az igazi ezeken a 30 éves technikákon, + utolag derült ki, hogy a kötelező 21 órás minimumot se vezettem le, szóval a rutintalanság ennek is köszönhető, csalt az oktató ezzel is, erre figyeljetek!
-
caprine
senior tag
válasz
thEndeR #12347 üzenetére
Gratula a sikeres vizsgához, bár én személy szerint az ilyen totozos vizsgákat nem szeretem. Amikor már volt B néhány éve, elmentem A-ra is, együtt volt a vizsga a B-vel. A végén kiemelték a hibátlanul kitöltöket. Volt egy srác köztük akiből esküszöm a 8 általánost se nézte volna ki az ember, hogy az tuti vagy totozott a válaszokkal, vagy susmus volt a háttérben.
-
thEndeR
aktív tag
Mai nap sikeres KRESZ vizsgát tettem, ha minden jól megy a héten már mehetek is vezetni.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
VegyesTamás #12343 üzenetére
nemtudom, nekem mondták rögtön, hogy mikor lehetne menni, mondtam oké legyen
-
Gergosz2
veterán
válasz
Nálunk az okatató intézte . Tanfolyam elején azt mondta , hogy az kresz és EÜ utáni héten lesz nagy valószínűséggel. , ami ez a hét lett volna. Hát lett belőle augusztus 4.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Nálunk az 5. napon igényelhettél leghamarabb.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
sultansmith #12313 üzenetére
én ott csináltam, 3 napot szántam összesen a tanulásra a progiból, végig toltam az összes kérdést, és napi, vagy 2 naponta megcsináltam 1-2 tesztet. Nem volt gond.
árakhoz: mindennel együtt nekem összesen ~134500 Ft volt.
Gergosz2: elvileg gyorsított tanfolyamon már eleve a beiratkozás napján kapsz kresz időpontot, legalábbis nekem így volt.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Geller72 #12341 üzenetére
Jogsi kell , szóval valahol muszáj megcsinálni. Mielőtt beiratkoztam rendesen körbenéztem és ~120k körül láttam a legolcsóbbat . Aztán innen csak felfele.
Amit nem értek az a gyorsított tanfolyam. Hiába darálják le az egészet egy hét alatt ha kresz vizsga időpontot csak 3 hét múlva adnak. Ennek kb így semmi értelme. Mondjuk elvileg én is azon vagyok.
-
Geller72
veterán
Az a durva, hogy azt emelik az egekbe, ami a legjobban kelendő, azaz a szgk. jogsit. Vicc, hogy egy árban mozog egy teherjogsival.
-
Outlander
addikt
Most hívtak, Augusztus 5-re kaptam rutin vizsga időpontot...
Már most kell kérnem még egyet, ha sikerül akkor azért, ha nem , akkor azért...
Szeptemberig van a gyakorlati oktatás... -
Gergosz2
veterán
válasz
lsebestyen #12331 üzenetére
amúgy ez melyik iskola?
-
7600 GS
addikt
Oktatóm szerint 150 ezerbe nekem belefér az egész, ebből 50-et már kifizettem.
-
Gergosz2
veterán
válasz
lsebestyen #12329 üzenetére
Nem . De én az orvosi alkalmasságit , elsősegély oktatást +vizsgát is beleszámoltam. Meg a jogsi kiállításának a díját is.
-
Gergosz2
veterán
Aki B kategóriás jogsit csinál annak mennyibe fáj cakkumpakk? Az enyém 142200 jó magyar forint.
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
A KRESZ vizsgán a teszt kitöltése közben látni fogom, hogy helyes választ adtam-e?
-
Outlander
addikt
-
Gergosz2
veterán
válasz
lsebestyen #12322 üzenetére
1 hó!!!
Nem én Veszprémben tanulom és ha minden igaz már a vizsga után rögtön mehetek. -
Gergosz2
veterán
válasz
lsebestyen #12320 üzenetére
de miért?
Tényleg nem értem . Azt hiszem közben elmegyek és megcsinálom az EÜ-t.
-
Gergosz2
veterán
Király, a Kresz vizsga időpontja augusztus 4.
Kérdeztem is , hogy miért, azt mondta az oktatónk mert ekkor van vizsgaidőpont. Na mondom hiszen, csak be kell menni egy monitor elő aztán azt tapicskolni , a tesztet meg egy normális ember 10 , max. 15 perc alatt megoldja. Ehhez biztos komoly előkészületek kellenek...
-
AMD Power
titán
Itt eddig nem volt nehéz lerakni a jogsit.....
Ősztől már vizsgát kell tenniük Mexikóvárosban az autóvezetőknek
Eddig automatikusan kaptak jogosítványt Mexikóváros polgárai, mostantól vizsgázniuk is kell majd elméleti és gyakorlati tudásból és lesz szemvizsgálat is.
-
Outlander
addikt
válasz
Gergosz2 #12315 üzenetére
Ha a 2012-es 3. akárhanyassal készülsz fel... még érhet meglepetés a vizsgán... pontos számot én sem tudok mondani.
Én A-ból volt pár hete, azthittem, h mindent tudok, a vizsgán meg rengeteg új kérdéssel találkoztam, de szerencsére sikerült.
Ezzel is nyomhatsz 1-2 kört, viszonylag naprakész..
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Jelenleg hány kérdést ölel fel a B kategóriás témakör. Úgy számoltam , hogy a Kresz egyéni gyakorlóprogram-ban jelenleg 1237 kérdés van a B kategórián belül . Igazából nem izgulok miatta , már oda vissza megy az összes, csak nem nagyon találom a neten , hogy jelenleg mennyi ez a kérdés szám.
Az oktatónk mondta, hogy van pár új kérdés de az nem sok , meg a régi , idejét múlt kérdések nincsenek a progiban.
-
Geller72
veterán
válasz
sultansmith #12313 üzenetére
Nem ismerem őket, de... Elméletet tanulni szerintem bárhol lehet, akár otthon is. Ha kérdésed van, azt meg online is felteheted. Ha a tanulás rovására megy, az szerintem csak egyéni hiba, azaz a te hibád. Én sem értem rá tanfolyamra járogatni, kaptam egy könyvet aztán bementem vizsgázni. (Nem most volt). Viszont most is így lesz.
-
sultansmith
senior tag
Hali!
van olyan ember aki a gyorsjogsinál szerezte a papírt? Mik a tapasztalatok?
Választotta valaki az online kresztanulást? Sajna olyan melóm van, hogy nem igazán tudok rugalmas lenni, ezért praktikus lenne, deee ha a tudás rovására megy, nem biztos, hogy bevállalom. Érdemes oktatóval tanulni? Vagy az online rendszerük is jó?
-
Outlander
addikt
válasz
Geller72 #12308 üzenetére
Ha ennyire tudsz mindent akkor minek kérdezed?
Az árak iskolánként változnak... Most mondhattam volna h itt 40 ezer a cde jogsi mindennel együtt...És akkor?
Ha már körbenéztél a közeledben akkor nem tök mindegy?
Gki meg kell a D hez is tudtommal, illetve úgy mondom h hülye lennél ha nem csinálnád meg... Olyan mintha nem csinálnál ii fokú orvosit.
-
Geller72
veterán
válasz
VegyesTamás #12309 üzenetére
+ nehézpót?
-
Geller72
veterán
válasz
Outlander #12307 üzenetére
A buszhoz kell a sima C, ahhoz nem kell a nemzetközi árufuvarozói, mert igazából nekem nem a C kell, hanem a busz, de ugye..a fent említettek miatt..etc. A D összesen 180k, nem + vizsgadíj, ahogy néztem.
"Elméleti óraszám 28 óra
Elmélet összesen 30.000 Ft
Gyakorlati óraszám 29+1 óra
Óradíj 4.000 Ft
Gyakorlat összesen 120.000 Ft
Tandíj összesen 150.000 Ft
Közlekedési ismeretek vizsga 4.600 Ft
Biztonságos üzemeltetés vizsga 4.400 Ft
Rutin vizsga 3.500 Ft
Forgalmi vizsga 18.500 Ft
Vizsgadíjak összesen 31.000 Ft
D kategóriás jogosítvány összesen 181.000 Ft
ORVOSI ALKALMASSÁGI VÉLEMÉNY2-es csoportú orvosi alkalmassági vélemény csak akkor kell, ha a meglévő jogosítványodban nem ilyen szerepel, a háziorvosodtól vagy az iskola orvosától is beszerezhető (ára kb. 7.300 Ft)."
Ha rendelkezel autószerelői végzettséggel akkor felmentést kapsz a Szerkezet és Üzemeltetési vizsga és Biztonságos üzemeltetés vizsga alól. Ez esetben 9.000 Ft kedvezményt adunk!Megnevezés Mennyiség/Összeg
Elméleti óraszám 80 óra
Elmélet összesen 30.000 Ft
Gyakorlati óraszám 29+1 óra
Gyakorlat összesen 96.000 Ft
Tandíj összesen 126.000 Ft
Közlekedési ismeretek vizsga 4.600 Ft
Szerkezet és üzemeltetési ism. vizsga 4.600 Ft
Munkavédelmi vizsga 4.600 Ft
Biztonságos üzemeltetés vizsga 4.400 Ft
Rutin vizsga 3.500 Ft
Forgalmi vizsga 11.000 Ft
Vizsgadíjak összesen 32.700 Ft
C kategóriás jogosítvány összesen 158.700 Ft"Az én "jogsim" bőven millió felett van.
"
-Ez sztem tök nyolc, mert anno én a B/MGV+Nehézpótot, 25 évvel ezelőtt 4500-ból oldottam meg, mára biztos több (nem is kicsit), ennek értékét nézni szvsz. felesleges, mindig változik, többet ér.
Egyszóval nekem a C-hez a nehézpót sem kell(ene) most, mert a cél a busz, ahhoz meg (fax tudja miért, de) kell a C is. Sima, helyközi járatra mennék, lesz üresedés, a külföldi melóból van elegem, jönnék haza.
Ahogy számolom, akkor kb 600k-ban állna meg a két dolog a fentiek szerint. 2 kateg + a buszhoz a nemzetközi személyszállítási papír. -
Outlander
addikt
válasz
Geller72 #12306 üzenetére
A PAV már évekkel ezelött is 10k volt.... most 12 620 Ft
A D / C valóban 170-190k / db + vizsgadíj, a C+E csak 100-120 körül.... + ugye hivatásos orvosi, gki és nemzetközi árufuvarozói h tudd használni is... és igen a 150 reális, sőt még talán keveset is halottál.
Az én "jogsim" bőven millió felett van.
-
Geller72
veterán
Üdv. Szerzett valaki idén, vagy az elmúlt évben sima teher és/vagy busz jogsit? Arra lennék kíváncsi, hogy ez mos anyagilag hol tart valóban, valamint hogy ezt mennyi idő alatt lehet abszolválni a lehető legrövidebb időn belül? A következő árakat találtam: Teher 181k körül, busz 167k körül. Ebben nincs benne a PÁV, ami ahogy néztem 7k körül mozog. A kérdés "b" része lenne, hogy ha valakinek meglett buszból, akkor a nemzetközi mennyibe került? 150k-t hallottam, remélem rosszul..
Köszi.
Geller -
VegyesTamás
senior tag
-
válasz
VegyesTamás #12302 üzenetére
Igen ez igaz, eléggé ráértem és heti 3-5 alkalmat tudtam lenyomni, 4 órát vettem még pluszba így is. Azóta kemény 200km-t lenyomtam
-
Outlander
addikt
válasz
VegyesTamás #12302 üzenetére
2 hete sikeres vizsgát tettem, tegnap felhívtam az oktatómat h kinél van a baj?!
Aztmondta h majd talán a jövőhéttől tudok menni..
Jó mondjuk ez egy 11 fős "osztály" 1 oktatóval... Nagy motor és csak keddenként van egy 2 fős vizsga... szaal megértem. Bár lehet h kamuzott.
-
válasz
VegyesTamás #12300 üzenetére
Igen, akkor kezdtem a kreszt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest