- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
atila4 #13392 üzenetére
Szerintem ilyenkor az oktato is vizsgazik, es ha jol adta le az amyagot akkor nem lenne szabad hogy a diak igy es ennyit hibazzon... ez az oktatot is minositi.
Kanyarban 2esbe valtunk vissza (gyakorlatban nem, de vizsgan igen mert belassitasz annyira), bringast ha nem tudod kikerulni ne tedd, berakod kettesbe vagy harmasba es alapjaraton szepen gurulsz mogotte es ha ugat a biztos megmondod hogy kresz szerint 1 meter oldaltavolsagot javallott tartani, ezt mivel nem tudod kivitelezni mert nincs hely, nem elozod meg, ezert nem buktathat meg.
Zebranal mindig megallunk, es ugy kozelitjuk meg hogy megtudj allni ha szukseges.
Nem kell izgulni, menni fog csak sajat magadban, fejben rakd ossze a dolgokat mit-mikor--miert es hogyan. -
takessz
senior tag
válasz
atila4 #13392 üzenetére
Nyugi szerintem ez javulni fog én 3 szor buktam meg forgalmin olyan piti dolgok miatt jó igaz a záróvonal átlépése városon kívül az nem volt az de többi igen és elég sok órát vettem 60 óra és 3 vizsga eddig ami nem sikerült szerintem bőven javulni fogsz de ha teheted vegyél + órát ha tudsz!
-
F_Gergely
őstag
válasz
atila4 #13291 üzenetére
persze, én se jártam oktatásra csak vizsgázni mentem. Nem egy nagy durr, csak tudd mit hogy merre hogyan. Én marhára féltem tőle megvolt minden vizsgám már csak ez kellett de vagy 2-3 hónapot vártam mire rászántam magam. De nem vészes, kicsit túl van misztifikálva. Könyvet tanuld meg, tudd mit hogyan és simán menni fog.
-
freeknight
őstag
válasz
atila4 #13162 üzenetére
Bizony, érdekes, hogy nálam is a 8.-9. óra környékén jött a mélypont, rögtön miután éreztem, hogy egyre jobban megy
.
Talán azért lehetett, mert az oktatóm ilyenkor kezdte elengedni a kezem, már nem segített parkolásnál, és a forgalmi helyzetek felismerésében/megoldásában sem.
Nyugi, egyre javulni fogsz. Nekem a közvetlenül vizsga előtti óra is gázos volt, mintha akkor ültem volna először autóba, de szerencsére a vizsgán már úgy vezettem, mint a kisangyal
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- Android szakmai topik
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest