Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Kalandor #22956 üzenetére
Azért ha valaki ezt képes szó szerint érteni, azzal komoly baj lehet.. Felhatalmazlak, hogy javítsd elhajtvára. p nélkül
Nem látod a jelentéseket? Akkor irány a bug topik.
Most, hogy van már URL-em hozzá, látom, nem volt meg, hogy a jelentéseim alatt kell keresni.
Szóval, mit írt a jelentett hirdetés szövege?
Az általános forgalmi adót (27%) nem tartalmazzák.
(Ez az esetek 100%-ban az első üzenetben is tisztázásra kerül)Mit írtok ti?
Mit írj a Hardverapró hirdetésedben az "ár" mezőbe?
Főszabály: a hirdetés CÍMÉBEN árusított 1. termék/szolgáltatás ára legyen az ár mezőben!
Nem 99 Ft, nem ingyenes, nem keresem, hanem az bruttó ár forintban, amennyiért bárkinek odaadod (licitre nincs lehetőség).A három évvel ezelőtti verzióját a hirdetésnek nyilván nem tudom már prezentálni, de fejből egy szép nagy lista volt, pont mint most, csak végig nettóban.
Hirdetés jelen verziója:
Az árak változásának jogát fenntartjuk.
Az általános forgalmi adót (27%) tartalmazzák.
A feltüntetett bruttó árak forintban értendőek.Akkor most én voltam-e a hülye, hogy az előírtakkal ellentétben nettó árral hirdetőt jelentettem? És le kellett-e volna venni a hirdetést, mert nem bruttóban hirdetett?
Naugye...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest