- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
DigitXT #18540 üzenetére
Én is ledöbbentem, amikor megláttam az új felületet. Az, hogy ronda nem érdekelne, de fórum olvasáskor nagyon megszédültem. Azt hittem már valami bajom van. o.O Aztán megnyugodtam, amikor átmentem másik felületre. Gondoltam javítva lesz, de láttam itt pár olyan reakciót, ami után feladtam. Azóta Logoutot használom.
A nézetekkel nálam is gond van Operával az új felület óta. (csak már nem akartam azt külön írni)
Alapból Asztalira van állítva, mert tableten az jó. A lapcsaládot korábban szoktam Mobil nézetben is használni, csak rákattintottam az oldal alján és már át is váltott. Most így nem reagál más nézetekre. Operában kell kikapcsolnom........, de nem jegyzi meg.Igen, 1920 x 1080 felbontást használok. (Win 125-150% DPI)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- SörcsaPH!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Gombászkönyvek egyben
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged