Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12328) Sk8erPeter válasza Oliverda (#12325) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Bár nem tisztem védeni senkit, de azért szerintem most már kicsit átestetek a ló túlsó oldalára az oltogatással... :) Lehet, hogy a srác túlzott hőbörgéssel kezdte, és ő is túlságosan nekirontott a PH fejlesztőinek/házigazdáinak, de talán gyorsabban lehiggadnának a kedélyek, ha valakitől egy normális válasz is születne, ami pármondatos indoklást is tartalmaz a "csak"-on és az "úgyis hülye vagy hozzá"-jellegű válaszokon kívül. :) Ha már egyben moderátorok is vagytok, legalább statuáljatok példát, hogy kell higgadtan lerendezni egy konfliktusosnak induló szituációt. :DDD Meg hát akkor arra legalább a későbbiekben lehetne hivatkozni is, ha valaki ugyanezt kérdezi (volt már és lesz is még párszor ilyen kérdés).
A srácnak annyi a kérdése, hogy miért nem lehet reszponzív az oldalkialakítás, ahova reklám is bekerül. Ez nem egy olyan buta kérdés, mint amilyennek beállítjátok (főleg, amikor manapság igen elterjedtek az olyan "mobile first"-megoldások, mint pl. a Bootstrap és jópár társa). :) Meg hát Ti tudjátok a legjobban házigazdaként vagy épp fejlesztőként, hogy a felhasználók sokszor szeretnék a saját ízlésükre szabni az oldal(aka)t, ami nem működik, de az azonnali leugatás sem jó megoldás.
Nyilván egy ilyen összetettségű oldalnál egyáltalán nem triviális a reszponzív kialakítás, de megoldható. Viszont az bután tudna mutatni, ha oda lenne zsúfolva mondjuk az oldal tetejére egy jó nagy reklám, amit még észre is vesznek, és utána kezdődne az érdemi tartalom. Meg egyáltalán hogyan kéne kinéznie annak a reklámnak, és milyen méretre optimalizáljunk az n+1-féle kijelző (mobilok és tabletek kismillió méretben, aztán monitorok, stb.) közül? Persze bizonyos reklámok esetén megoldható lenne, de ötezernyi probléma van, amiket a dolog felvet. Szerintem ő pont ezekre kíváncsi (bár már pár ötletet adtam), és ezek ismeretében jóval könnyebben fogadná el a teljes elutasítást. :)

Sk8erPeter

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.