- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szoke12 #11161 üzenetére
Ehhez szerintem semmi köze a PH!-soknak, ez a Gmail saját dolga, hogy mi alapján dönt, hogy az adott szöveg elrejthető-e. Bár lehet, hogy lehet ezzel trükközni, hogy valami új szöveg kerüljön oda, de sztem ez mondjuk nem annyira jó dolog, plusz az általad említett dolog csak szálba rendezve jön elő, amikor a korábbi értesítőket a privikről nem törölted. Ha az adott szálban csak egy levél van, akkor nem rejtegeti el a szöveget általában.
(#11158) canniball :
hát én csak remélni tudom, hogy nem begépelős, mert akkor aztán nézhetünk, hogy milyen okádék módon el vannak írva a városok nevei...Ahogy föccer is írta.
Annyira nem nagy dolog megszerezni Magyarország összes településének a nevét, a hozzájuk tartozó irányítószámokat, utcaneveket, amit aztán be lehet vinni adatbázisba, a Posta hivatalos honlapján fent van egy komplett lista. Remélhetőleg kész adatokkal dolgoznak, nem a felhasználóra bízzák a begépelést...
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged