- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szoke12 #11161 üzenetére
Ehhez szerintem semmi köze a PH!-soknak, ez a Gmail saját dolga, hogy mi alapján dönt, hogy az adott szöveg elrejthető-e. Bár lehet, hogy lehet ezzel trükközni, hogy valami új szöveg kerüljön oda, de sztem ez mondjuk nem annyira jó dolog, plusz az általad említett dolog csak szálba rendezve jön elő, amikor a korábbi értesítőket a privikről nem törölted. Ha az adott szálban csak egy levél van, akkor nem rejtegeti el a szöveget általában.
(#11158) canniball :
hát én csak remélni tudom, hogy nem begépelős, mert akkor aztán nézhetünk, hogy milyen okádék módon el vannak írva a városok nevei...Ahogy föccer is írta.
Annyira nem nagy dolog megszerezni Magyarország összes településének a nevét, a hozzájuk tartozó irányítószámokat, utcaneveket, amit aztán be lehet vinni adatbázisba, a Posta hivatalos honlapján fent van egy komplett lista. Remélhetőleg kész adatokkal dolgoznak, nem a felhasználóra bízzák a begépelést...
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest