- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm, átnézem mindenképp. Belekezdtem már akkor, csak sok dolog közbejött.
Lenne egy másik kérdésem is:
Tegyük fel, hogy van egy oldalam, aminek van 2 menüpontja. Telik-múlik az idő, a felhasználók használják az oldalt. Aztán úgy látom jónak, hogy azt a 2 menüpontot 5-re bővítem.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a frissített oldalszerkezet eljusson a felhasználókhoz?
Mert sima újratöltésnél ugye csak cache-ből dolgozik, így gondolom, ha "nem muszáj", nem fogja megnézni, van-e újabb source verzió. Így amíg nem tölti le a frissített fájlokat az új menüpontokkal, addig én hiába csináltam meg az 5 menüpontot, a felhasználó csak 2-t fog látni.Hogyan szoktátok, hogyan lehet ezt kezelni? Mi a bevált módszer erre? Van esetleg egy változó, hogy bizonyos időközönként ellenőrizze, van-e újabb source verzió? De ez így nem lenne teljesen jó, mert ha megcsinálom egyik nap, szeretném, ha másnap már használnák az új fájlokat. Szóval olyan opció kellene (ha van, ha lehetséges), hogy ha módosítok, akkor a következő töltésnél már az új változatot szedje le a kliens.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kuponkunyeráló
- Packeta
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13V Intel i7-13620H 16 szál/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7535HS/16GB RAM/1TB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest