- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Értetlenül állok egy probléma előtt.
Készítettem egy témaváltó kapcsolót. A kapcsoló egy JS-t hív be a PHP fájlba, módosítja a szövegszínt, hátteret és a képeket is. Mindezt megfejeltem egy Local.Storage megoldással is, hogy megjegyezze a felhasználó kiválasztását és aszerint töltsön be legközelebb is az oldal.
Mindez remekül is működik, teszi a dolgát. Legalábbis, tesztoldalon.
Miután elkészült, beintegráltam ezt a kapcsolót a fő oldalba is (egyelőre csak Localhost). Ott már nem igazán akar menni a dolog. A váltás megtörténik, kivéve a képekkel. Ezen felül nem írja át a Local.Storage értékét. Ha a tesztfájlal módosítom, akkor a fő oldalon is megtörténik a módosítás, tehát hivatalosan mindent lát és használ is. Éppen ezért nem értem a dolgot.
Mi okozhatja, hogy ugyan az a funkció, ugyan olyan ID alatt lévő képekkel egyik oldalon megy, másikon nem? Illetve, hogy látja és használja is a Local.Storage-t mindkettő, de csak az egyik képes módosítani?
Mindkét oldalon PHP include-al van meghívva a komplett kapcsoló és JS include-al a hozzá tartozó JS.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ui.: JSFiddle elmarad, mert nem ott van a probléma, illetve PHP-t nem futtat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest