- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Értetlenül állok egy probléma előtt.
Készítettem egy témaváltó kapcsolót. A kapcsoló egy JS-t hív be a PHP fájlba, módosítja a szövegszínt, hátteret és a képeket is. Mindezt megfejeltem egy Local.Storage megoldással is, hogy megjegyezze a felhasználó kiválasztását és aszerint töltsön be legközelebb is az oldal.
Mindez remekül is működik, teszi a dolgát. Legalábbis, tesztoldalon.
Miután elkészült, beintegráltam ezt a kapcsolót a fő oldalba is (egyelőre csak Localhost). Ott már nem igazán akar menni a dolog. A váltás megtörténik, kivéve a képekkel. Ezen felül nem írja át a Local.Storage értékét. Ha a tesztfájlal módosítom, akkor a fő oldalon is megtörténik a módosítás, tehát hivatalosan mindent lát és használ is. Éppen ezért nem értem a dolgot.
Mi okozhatja, hogy ugyan az a funkció, ugyan olyan ID alatt lévő képekkel egyik oldalon megy, másikon nem? Illetve, hogy látja és használja is a Local.Storage-t mindkettő, de csak az egyik képes módosítani?
Mindkét oldalon PHP include-al van meghívva a komplett kapcsoló és JS include-al a hozzá tartozó JS.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ui.: JSFiddle elmarad, mert nem ott van a probléma, illetve PHP-t nem futtat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest