Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Y

őstag

LOGOUT blog

Sziasztok!

Értetlenül állok egy probléma előtt.

Készítettem egy témaváltó kapcsolót. A kapcsoló egy JS-t hív be a PHP fájlba, módosítja a szövegszínt, hátteret és a képeket is. Mindezt megfejeltem egy Local.Storage megoldással is, hogy megjegyezze a felhasználó kiválasztását és aszerint töltsön be legközelebb is az oldal.

Mindez remekül is működik, teszi a dolgát. Legalábbis, tesztoldalon.

Miután elkészült, beintegráltam ezt a kapcsolót a fő oldalba is (egyelőre csak Localhost). Ott már nem igazán akar menni a dolog. A váltás megtörténik, kivéve a képekkel. Ezen felül nem írja át a Local.Storage értékét. Ha a tesztfájlal módosítom, akkor a fő oldalon is megtörténik a módosítás, tehát hivatalosan mindent lát és használ is. Éppen ezért nem értem a dolgot.

Mi okozhatja, hogy ugyan az a funkció, ugyan olyan ID alatt lévő képekkel egyik oldalon megy, másikon nem? Illetve, hogy látja és használja is a Local.Storage-t mindkettő, de csak az egyik képes módosítani?

Mindkét oldalon PHP include-al van meghívva a komplett kapcsoló és JS include-al a hozzá tartozó JS.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Ui.: JSFiddle elmarad, mert nem ott van a probléma, illetve PHP-t nem futtat.

Új hozzászólás Aktív témák