- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Értetlenül állok egy probléma előtt.
Készítettem egy témaváltó kapcsolót. A kapcsoló egy JS-t hív be a PHP fájlba, módosítja a szövegszínt, hátteret és a képeket is. Mindezt megfejeltem egy Local.Storage megoldással is, hogy megjegyezze a felhasználó kiválasztását és aszerint töltsön be legközelebb is az oldal.
Mindez remekül is működik, teszi a dolgát. Legalábbis, tesztoldalon.
Miután elkészült, beintegráltam ezt a kapcsolót a fő oldalba is (egyelőre csak Localhost). Ott már nem igazán akar menni a dolog. A váltás megtörténik, kivéve a képekkel. Ezen felül nem írja át a Local.Storage értékét. Ha a tesztfájlal módosítom, akkor a fő oldalon is megtörténik a módosítás, tehát hivatalosan mindent lát és használ is. Éppen ezért nem értem a dolgot.
Mi okozhatja, hogy ugyan az a funkció, ugyan olyan ID alatt lévő képekkel egyik oldalon megy, másikon nem? Illetve, hogy látja és használja is a Local.Storage-t mindkettő, de csak az egyik képes módosítani?
Mindkét oldalon PHP include-al van meghívva a komplett kapcsoló és JS include-al a hozzá tartozó JS.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ui.: JSFiddle elmarad, mert nem ott van a probléma, illetve PHP-t nem futtat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest