Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-25 10:20:57

LOGOUT.hu

JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7549) K1nG HuNp válasza Dißnäëß (#7548) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

Csak mert valamelyik ceg egy adott problemajanak megoldasara valami uj frameworkot ir es az uj projekteket mar erdemes valami frissben csinalni attol meg a 2013ban irt frontend kodok is teljes mertekben megalljak a helyuket, nekem az egyik kedvenc framem az emberjs ami elvileg mar outdated megis most irta az apple az egesz music appjat emberben.

A frameworkok ezkozok, nem kell semmit ujra atallni 2-3 ev utan, ez bs. A JS/web tudasod konkretan 1:1ben at fogod tudni ultetni, nekem anno az elso melohetem eleg volt egy a reactrol atallni a vuera ugy hogy szinte teljes gozzel, produktivan dolgozzak utana benne. Az meg a masik, hogy most elegge van defacto mindenre, ts, react, graphql. most hogy ezeken belul te nextet vagy semmit, styled components vagy styled jsxt, apollot vagy prismat hasznalsz az mar teljesen preferencia es de ez szerintem jo is, hogy minden problemadhoz talalsz egy megfelelo ezkozt.

Ha te hasznalsz most egy adott dolgot es nem 15 soros kodokat tolsz benne akkor hamar elojonnek azok a hianyossagok amiket legtobbszor ezek a frissitesek is orvosolnak, tehat ilyen szempontbol en pl mindig jol fogadok egy uj reviziot, egy updatet, legrosszabb esetben nem migralok at ra mert nem kell az a par ujdonsag.

na de am ne vedd kezpenznek amit irok, tavaly meg golya voltam egyetemen es eddig 1 melohelyem akadt osszvissz :p

[ Szerkesztve ]

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.