Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-25 10:20:57

LOGOUT.hu

JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7548) Dißnäëß válasza instantwater (#7547) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Köszi a hasznos tanácsokat és az Előtted szóló kollégának is :R Rá is tettetek az útra (lehet, csak egy kis biztatás kellett) :)

a JS frameworkok jönnek-mennek évről évre, hiába jó valami, ha alacsony a kereslet rá, és 2 év múlva eltűnik

Na ez a bajom a Frontenddel is, ezek jönnek-mennek, oké, hogy gyorsan változó világban élünk, de ENNYIRE gyorsan ne változzunk már.. :D Mire kitanul az ember vmit, már kukázhatja is, na ennél egy kicsit "lassabban" fejlődő, de stabilabb dolgot keresek, amiből később lehet egy full-stack plecsnim, ha rászánom magam mégis a FE részre, de egyelőre tényleg nem érdekel.

Célom amúgy egy saját webshopot megírni, hobbi szinten. Már minden van a világban, szóval élesben nemigen használnám semmire, bár csajosnak lehet beröffentek vmit, próbáljon rá 1-2 kozmetikai termékre.. meglátjuk.

Másik cél kapcsolódni 1-2 kripto tőzsdéhez az API-jukon keresztül és valamiféle logikát később használni, a puszta adatkinyerésen túl, az adatokon. Szóval kifejleszteni valami passzív "nyerőautomatát" :D (Nyilván nincs ilyen, különben mindneki ezt csinálná, de élveznék egy saját kereskedő progit, aki helyettem ad-vesz ilyen-olyan-amolyan coin-t, a megadott relatív primitív feltételeim mentén - szóval még nem a neurális hálóra gondolok, sem egy mégszofisztikáltabb AI-ra. Egyelőre adatom legyen és irányíthassam, paraméterezhessem a motyót kívülről, anélkül, hogy kódba nyúlnék ).

Erre sztem a python lehet még jobb is, de egy frontend-JS-Angular-Vue-React-ös vezető fejlesztő haverom szerint a JS is tökjó mindenre, most pedig trendi nyelv, éhenhalni sem kéne, ha nem jön be a privát projekt, szóval még elhelyezkedni is lehet vele...

Konkrétabban nem tudtam fogalmazni, keresem az utat ki a ködből (a sűrű erdőbe) :D

No, mindenesetre köszönöm a tanácsokat :R

[ Szerkesztve ]

POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.