- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Történelem leckét szeretnék kérni google chrome / tcp socket témában.
Szükségem lenne lehetőség szerint overhead-mentes adatkapcsolatra asztali gépes + mobil webkliensek és szerverek között. Sok klienst (10k web akció per sec) szeretnék kiszolgálni relatíve olcsón. Az adatkapcsolat annyi lenne, hogy kliens küld szervernek egy json-t / sorosított stringet (kb 500 byte-nyi text, ami kicsi / nagy betűk és számok 4-5 json változóba szétszedve), és visszakap kb 1000 byte-nyi hasonló adatot, aztán kapcsolat zár. Nem kell sem session id, sem cookie-k, ami összesen kell, az mind belefér abba az adatmennyiségbe, és javascript gondoskodna a többiről. Vagy legalább is emberi számítás szerint én azt remélem.
Kezdetben gondolkodtam xmlhttprequest()-en, de mióta a világ felpattant a https vonatra, a lightweight (tcp-közeli) webszerver framework-ök elfekszenek rajta, és nekem kell a bináris programozási környezet szerver oldalon (sok szálas memory-cache cucc futna ott). Jelenleg a mezei tcp kapcsolat lehetőségét nézem (még többet spórolnék szerver oldalon), és [találtam tcp socket-ot chrome-ra]. Annak ellenére, hogy jól néz ki a chrome 33 óta meglévő support ([2014-ben látott napvilágot]), részemről kicsit aggódok miatta, hogy csak annyit látok, amit most az a weblap ír, és nem tudom róla, hogy esetleg bug-halmaz az egész, vagy bármi olyasmi.
Ha valaki használta az elmúlt 5 évben, vagy figyelemmel kísérte róla a híreket, megköszönném a felvilágosítást, meg merjek-e bízni benne?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest