Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Történelem leckét szeretnék kérni google chrome / tcp socket témában.
Szükségem lenne lehetőség szerint overhead-mentes adatkapcsolatra asztali gépes + mobil webkliensek és szerverek között. Sok klienst (10k web akció per sec) szeretnék kiszolgálni relatíve olcsón. Az adatkapcsolat annyi lenne, hogy kliens küld szervernek egy json-t / sorosított stringet (kb 500 byte-nyi text, ami kicsi / nagy betűk és számok 4-5 json változóba szétszedve), és visszakap kb 1000 byte-nyi hasonló adatot, aztán kapcsolat zár. Nem kell sem session id, sem cookie-k, ami összesen kell, az mind belefér abba az adatmennyiségbe, és javascript gondoskodna a többiről. Vagy legalább is emberi számítás szerint én azt remélem.
Kezdetben gondolkodtam xmlhttprequest()-en, de mióta a világ felpattant a https vonatra, a lightweight (tcp-közeli) webszerver framework-ök elfekszenek rajta, és nekem kell a bináris programozási környezet szerver oldalon (sok szálas memory-cache cucc futna ott). Jelenleg a mezei tcp kapcsolat lehetőségét nézem (még többet spórolnék szerver oldalon), és [találtam tcp socket-ot chrome-ra]. Annak ellenére, hogy jól néz ki a chrome 33 óta meglévő support ([2014-ben látott napvilágot]), részemről kicsit aggódok miatta, hogy csak annyit látok, amit most az a weblap ír, és nem tudom róla, hogy esetleg bug-halmaz az egész, vagy bármi olyasmi.
Ha valaki használta az elmúlt 5 évben, vagy figyelemmel kísérte róla a híreket, megköszönném a felvilágosítást, meg merjek-e bízni benne?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Horgász topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest