- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Történelem leckét szeretnék kérni google chrome / tcp socket témában.
Szükségem lenne lehetőség szerint overhead-mentes adatkapcsolatra asztali gépes + mobil webkliensek és szerverek között. Sok klienst (10k web akció per sec) szeretnék kiszolgálni relatíve olcsón. Az adatkapcsolat annyi lenne, hogy kliens küld szervernek egy json-t / sorosított stringet (kb 500 byte-nyi text, ami kicsi / nagy betűk és számok 4-5 json változóba szétszedve), és visszakap kb 1000 byte-nyi hasonló adatot, aztán kapcsolat zár. Nem kell sem session id, sem cookie-k, ami összesen kell, az mind belefér abba az adatmennyiségbe, és javascript gondoskodna a többiről. Vagy legalább is emberi számítás szerint én azt remélem.
Kezdetben gondolkodtam xmlhttprequest()-en, de mióta a világ felpattant a https vonatra, a lightweight (tcp-közeli) webszerver framework-ök elfekszenek rajta, és nekem kell a bináris programozási környezet szerver oldalon (sok szálas memory-cache cucc futna ott). Jelenleg a mezei tcp kapcsolat lehetőségét nézem (még többet spórolnék szerver oldalon), és [találtam tcp socket-ot chrome-ra]. Annak ellenére, hogy jól néz ki a chrome 33 óta meglévő support ([2014-ben látott napvilágot]), részemről kicsit aggódok miatta, hogy csak annyit látok, amit most az a weblap ír, és nem tudom róla, hogy esetleg bug-halmaz az egész, vagy bármi olyasmi.
Ha valaki használta az elmúlt 5 évben, vagy figyelemmel kísérte róla a híreket, megköszönném a felvilágosítást, meg merjek-e bízni benne?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest