Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Webshopra például mehet, ha a kliens valami nagyon interaktív dolgot szeretne. Alapvetően én úgy gondolom, hogy ez a single page app dolog kliens heavy cuccoknál, vagy pedig for fun hobbi projekteknél éri meg.
Ha mezei de mégis CRUD dolgot akarunk, mint mondjuk a Prohardver lapcsalád, fórummal együtt, akkor arra tökéletes egy Express, egy Laravel vagy Django. Rövid pályafutásom során úgy vettem észre, hogy sokszor csak azért van használva XY dolog, mert csak azt ismeri a fejlesztő (csapat), és akkor automatikusan abba készül valami, holott lehet, hogy tipikusan ágyúval verébre szituáció lesz belőle. (khm Java khm)
De mint írtam szakdogának egy Ng + php api szerintem jófej dolog, bárcsak én is tudtam volna ilyet amikor én írtam a szakdogám.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő